Jeg vil gerne forpagte den lokale grill her i byen. Den udlejes af et stort Brand, og jeg skal købe deres produkter. Grillen har stået tom i længere tid, hvorfor de har sat huslejen ned samt er gået væk fra et bestemt koncept. Den ligger et supergodt sted ved siden af en stor havn hvor der dagligt kommer mange både biler og lastbiler. Stort set alle der skal ind og ud af byen skal forbi her. Jeg har fået tal på alle udgifter, bortset fra forsikring, så den del af regnskabet har jeg på plads. Det jeg ikke har på plads er, hvor mange gæster jeg kan forvente og hvor meget jeg skal købe ind for om mdr. Priserne på råvarerne kan jeg selvfølgelig få af leverandøren, men ved ikke lige hvordan jeg får undersøgt kundegrundlaget? Derudover har jeg et kapitalbehov til opstart. Af private årsager vil jeg ikke engang bruge tid på at snakke med banken, er der nogen der har en ide om hvor man så går hen? |
Kunde grundlaget, der må du i marken og undersøge. Du kan f.eks. finde de nærliggende grills og se hvor meget der sker der, har de meget at lave, så er der jo et markede for det lokalt. Du kan også prøve at stoppe dem der rent faktisk køre forbi, og høre dem om de ville stoppe sådan et sted.