Garum ! hvad er det? Formentlig et nyt ord for de fleste, men det er det produkt romerne for et par tusind år siden lavede i Portugal og sendte til alle hjørner af det romerske rige. En pasta lavet af fisk, salt og krydderurter, og det var et højt værdsat tilskud til mange retter.
Om Garum laves i dag vides ikke, men det var måske en ide for en iværksætter
Baggrunden for denne produktion var en overflod af fisk og salt - som Portugal har endnu, og sardiner i dåser laves i dag bedst i Portugal, - vor leverandør har lavet dem siden 1853 og har. bl. sardin fileter
(uden ben) og eksotiske ting som blæksprutter i sit udvalg.
Fiskekonserves fra et stort frisk Atlanterhav indgår i vort udvalg af specialiteter som laves ekstaordinær godt i Portugal. Desuden, honning flor de sal, olivenolie, spm allerede omtalt ( imorgen om piniekerner). Og vi håber at finde en dansk samarbejdspartner til salg og distribution i Dk evt hele Skandinavien.
med venlig hilsen
Erikport
|
Hej Erikport !
hvad med
´bacalhau´ - saltet torsk fisk.
Hvis du har brug for hjælp til din virksomhed i Portugal, er du velkommen til at kontakte mig.
Mvh,
Kim