Hej Jeg er netop igang med at starte en virksomhed op, med henblik på salg af kød online. Jeg kunne godt tænke mig at høre om i kunne finde på at købe kød fra sådan en side. Det jeg ser som den store fordel er at jeg faktisk kan lave kød i bedre kvalitet og friskere end i supermarkedet, uden at det bliver dyrere end en ringere kvalitet i supermarkedet. Grunden til dette er at jeg kun indkøber det kød jeg har solgt, jeg har altså INTET spild. Det foregår på den måde at man har indtil søndag til at bestille, og om torsdagen vil man så kunne få leveret sit kød. Kødet bliver leveret ved hoveddøren og det meste er vacuumpakket i portioner, således at det er klart til at blive smidt i fryseren, hvis man har bestilt mere end man lige umiddelbart kan spise indenfor de nærmeste dage. Jeg kunne godt tænke mig at høre om det ville være noget i ville benytte jer af, og om i ville kunne finde på at bestiller for foreksempel 500, 1000, 2000 kroner eller mere ad gangen. Eventuelt kunne man dele fragten med naboen, og på den måde lave en stor ordre.
men hvad siger i? |
Som ung købte jeg frosset kød fra et postordrefirma.
Det var noget med, at man kunne få uge-pakker og månedspakker.
Nu er jeg kræsen og kigger grundigere på, hvad jeg putter i munden, og kan godt lide at handle fra dag til dag.
Men selvfølgelig er der et marked - især, hvis du konkurrerer på pris.
Jeg tror ikke, der er et marked, hvis du konkurrerer på kvalitet, med mindre du har mulighed for diverse certifikater - f.eks. Ø-mærket.
Hans