Når jeg søger på "kaffe" i Google, så finder jeg ikke jeres side hverken i de almindelige søgeresultater eller i de sponsorerede links. Så brug evt. nogle knaster på at komme i de sponsorerede links, så folk lægger mærke til firmanavnet. Brug også Google Analytics til at se, hvilke perioder på året der er mest søgning på de relevante søgeord, så du ikke skyder penge efter annoncer i de perioder, hvor folk alligevel ikke er aktivt på jagt efter kaffe. Jeg køber selv kaffe over internettet - dog rå bønner, da jeg rister selv. Det jeg mangler, er en bedre smagsbeskrivelse af de enkelte bønner. Det er fint nok, at de er beskrevet som "syrlig, fyldig" osv., men jeg savner meget en beskrivelse af smagsnuancerne, f.eks. som disse, som jeg har sakset fra en anden kaffepusher: "Smagen er meget intens, nougat blød, med en stor volumen der fylder hele munden. Stor "varm" dybde i smagen med toner af vanille og et svagt strejf af nødder og appelsiner, afsluttende med en lang, og til slut, let tør eftersmag." "Berømt for sin vinøse eftersmag. Vidunderlig dyb og intens med noter af tørrede frugter og solbær." Så ved jeg som lidt mere erfaren kaffedrikker, hvad jeg kan forvente af smagen. Forsendelsen på 50 kroner skræmmer ikke, da andre kaffebutikker tager alt fra 0 (kaffeagenten) til 60 kroner (moccabox). Til gengæld sender f.eks. moccabox i nogle flotte æsker, der samtidig er nemme at opbevare. Og de har en fantastisk espressoblanding, som jeg ikke har smagt bedre andre steder - det hjælper jo også på at acceptere forsendelsesprisen. Du kan eventuelt gøre menuen i venstre side mere overskuelig med en opdeling. Hos kaffeagenten er der f.eks. to menuer/opdelinger, så der er en til produkter og en til artikler. Så finder man nemt det, man er på jagt efter. På din side forsvinder butikken lidt blandt de øvrige menupunkter, der linker til en masse oplysninger. Oplysningerne er bestemt relevante, men ikke hvis jeg lige hurtigt skal handle bønner. En vigtig oplysning (for mig) er at vide, hvornår kaffen er ristet. I Danmark må kaffebønnerne vist overleve i 2 år efter ristningen, mens et land som Holland kun tillader 8 måneder. Og det har meget stor betydning for smagen - specielt da "rygter" siger, at kaffebønnerne allerede 10 dage efter ristningen har mistet 40 % af smagen. Som en anden foreslår, så kald det "forsendelse" i stedet for "ekspeditionsgebyr". Den er svær at æde, når man ikke betaler separat for ekspedition i butikken, mens det er tilforladeligt at opkræve for forsendelse, når nu jeg selv beder om at få det sendt.
|
Johnny Speiermann:Du kan eventuelt gøre menuen i venstre side mere overskuelig med en opdeling. Hos kaffeagenten er der f.eks. to menuer/opdelinger, så der er en til produkter og en til artikler. Så finder man nemt det, man er på jagt efter. På din side forsvinder butikken lidt blandt de øvrige menupunkter, der linker til en masse oplysninger. Oplysningerne er bestemt relevante, men ikke hvis jeg lige hurtigt skal handle bønner.
Hørt :-)