1: fødvarevirksomhed søges og 2: HJÆLP arbejder med alkohol
Tilmeldt 6. Jul 17
hej alle
1 så er det blevet tid for mig at gå videre med produktion, men jeg mangler et sted hvor det kan lejes til en relativt fornuftig pris.
hvis der er nogle der kender nogle eller et sted ville det være meget behjælpeligt :)
2. skal til at bestille alkohol 85% - 93% til fødevareproduktion hvilke krav ligger der med arbejdet og eventuelt nogle som kan skaffe dette.
til at starte med skal jeg kun bruge 5 l til noget eksperiment
mvh
sean huges
Svar
Tilmeldt 3. Feb 06
Ravn
Skrevet
06-07-2017 kl. 20:39
Hvor mange stjerner giver du? :
Svar
hvilke krav ligger der med arbejdet og eventuelt nogle som kan skaffe dette.
At lige at der i arbejdsmiljø forhold er tale om et organisk opløsningsmiddel der er brændfarligt. Så det kræver visse sikkerhedsforanstaltninger.
Alkoholden skal være af fødevare kvalitet. Normalt er styrken 96 % som standard, som du så selv må fortynde ned til den ønskede styrke.
Svar
Tilmeldt 6. Jul 17
takker er det så brandvæsnet jeg skal have godkendelse fra samtidigt med fødvarestyrelsen ?
mvh sean
Svar
Tilmeldt 3. Feb 06
Ravn
Skrevet
06-07-2017 kl. 21:12
Hvor mange stjerner giver du? :
Svar
Du skal stadig overholde arbejdsmiljø bestemmelser mht. ATEX dvs. eksplosionsfare,( alkohol dampe kan være eksplosive), ventilation og sikkerhed (fare for forbrænding)
Alle produktionslokaler skal være godkendt af fødevarestyrelsen.
Svar
Tilmeldt 3. Feb 06
Ravn
Skrevet
06-07-2017 kl. 21:13
Hvor mange stjerner giver du? :
Gennemsnit 5,0 stjerner givet af 1 person
Svar
er det så brandvæsnet jeg skal have godkendelse
ikke hvis det kun er 5 liter du arbejder med, men skal du arbejde med større mængde skal du have en godkendelse.
Svar
Tilmeldt 6. Jul 17
hvor ligger grænsen for hvor meget jeg må arbejde med af gangen inden det skal godkendes af fødevarestyrelsen ?
Svar
Tilmeldt 3. Feb 06
Ravn
Skrevet
11-07-2017 kl. 13:00
Hvor mange stjerner giver du? :
Svar
Kan ikke huske om der er nogle grænser hvis det er et produkt der skal sælges, er det bare til eksperiment uden salg er der mig bekendt ikke nogen grænsen.
Hvorfor spørger du ikke bare hos fødevarestyrelsen?
Svar