mit speciale ligger i selve fødevaren, kemien bag om man så må sige, ikke i selve masseproduktion af dem :)og derfor har jeg skrevet oplægget. man har kigget nærmere på tapperiet og de virker lovende i forhold til den fremtidige arbejdsopgave. :)
Nu er det jo begrænset hvad kemi der ligger i det, den helt store udforing er alle de krav fødevarelovgivningen stiller, specielt hvis man ønsker egen produktion. Du vil være langt bedre stillet ved på forsøgsbasis at fremstille det/de ønskede produkt recepter , for så at få produktet fremstillet i lønproduktion hos et firma der har det fornødne produktions- / pakke udstyr samt adgang til billige råvare ( stor indkøb).
Har du godt dig nogle overvejelser omkring hvordan du forventer at sælge dit produkt, Markedsføring er alfa omega, typisk et område mange iværksættere har det med at glemmer. Du kan have et fantastisk produkt, som kan være meget vanskeligt at sælge hvis ikke din markedsføring er gennemtænkt. Mange tror at de bare lige får deres unikke produkter til salg i supermarkederne - men det man ikke bare lige.
hej Ravn, jeg har været i kontakt med fødevarestyrelsen omkring fødevarelovgivningen og hvordan selve produktet skal produceres og hvilken krav der mærkning af produktet.
jeg skal til at arbejde sammen med et nyt firma som specialisere sig i Markedsføring og salg, design mm.
hej Ravn, jeg har været i kontakt med fødevarestyrelsen omkring fødevarelovgivningen og hvordan selve produktet skal produceres og hvilken krav der mærkning af produktet.
jeg skal til at arbejde sammen med et nyt firma som specialisere sig i Markedsføring og salg, design mm.
hilsen
Sean
Nogle af de ting som du uanset hvad er tvunget til at have styr på organisatorisk er sporbarheden gennem hele din produktion ud til slutbrugeren/forretningen. Hvis du fx. bruger frugt og din leverandør siden finder ud af at de hindbær du fik leveret 5. marts er forgiftede, så skal du kunne finde frem til at de is er solgt til supermarkederne a, b.......k, l, m.... den 26. marts....