Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvorfor bruger de store webshops ikke CMS-systemer?

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)
  • 1
Tilmeldt 6. Jul 18
Indlæg ialt: 45
Skrevet kl. 13:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej 

Kom til at tænke på en ting.

Nogen der har en ide om hvorfor de store webshops ikke benytter sig af CMS-systemer - som WooCommerce til Wordpress, Magento eller noget lignende?

Er det fordi at man synes det virker uprofessionelt, eller er det fordi at cms-systemer ikke kan trække alle de salg?

Vh

Oscar

Fra Helsingborg
Tilmeldt 3. Apr 05
Indlæg ialt: 6555
Fra  TextReactor Skrevet kl. 13:56
Hvor mange stjerner giver du? :

Først så hedder det ikke CMS Systemer da forkortelsen er Content Managment System - Nu er der jo andre webshops end WooCommece og Magento. Der er også store webshops som er closed source. Jeg var i et firma som kiggede på et system fra IBM som jeg mener var baseret på Java.

Men ofte så vælger de at kode dem selv fordi de har ekspertisen i huset og så ejer de selv alt koden.

Tilmeldt 6. Nov 17
Indlæg ialt: 167
Fra  Formula X Agency Skrevet kl. 14:06
Hvor mange stjerner giver du? :

Som Niels skriver... og så er der også det sikkerhedsmæssige aspekt i det.

Fra Nørre Aaby
Tilmeldt 19. Dec 09
Indlæg ialt: 173
Skrevet kl. 14:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Det kræver nok en definition af stor...

Men som de 2 ovenfor skriver, plus så har de muligheden for at tilpasse den 100 % til det de vil/har brug for, uden at gå på kompromis med hvad plugins osv. kan gøre. På den måde kan man automatisere meget mere osv.

Mvh Dennis S. L. Jørgensen - Lead Specialist, SEO hos S360 - samt passioneret bruger af online marketing, sociale medier, WordPress og musik.

Tilmeldt 20. Apr 07
Indlæg ialt: 16014
30% af profil udfyldt
Skrevet kl. 10:17
Hvor mange stjerner giver du? :

Zalando kørte på Magento indtil de ramte omkring €1 milliard i omsætning. Derefter skiftede de til et egetudviklet system.

Fordelen ved Magento og lignende systemer er, at du med en mindre webshop får forærret 80% af det funktionalitet du har behov for. De næste 10% bliver dækket af tredjepartsmoduler og så skal du kun udvikle de sidste 10% selv. Så er du i luften og kan få salg igennem.

Men når man som Zalando, Jysk og Dansk Supermarked har +15 udviklere ansat, så er værdien af de 80% ikke længere så stor som den var før. Når du investerer 3.000 timer/måneden i udvikling bliver platformens fordel mindrer. I en del tilfælde vil man opleve at der er en masse funktionalitet som man ikke har brug for men som gør det svære at udvikle de ting man gerne vil have, da man stadig skal tage hensyn til dem.

Så kort sagt: Desto højere et tocifret millionbeløb du bruger på udvikling af din webshop, jo mindre betyder det om du skal lave de grundlæggende ting selv oveni.

Der er dog stadig fordele, eksempelvis kan man få medarbejdere der har erfaring med platformen allerede fra start. De store beslutninger ift. arkitektur er taget og skal derfor ikke besluttes på ny. Men har man +15 mand ansat, vil de elske selv at få lov til at tage de beslutninger. Så er det bare vigtigt at de er erfarne nok til at træffe de rigtige.

Tilmeldt 6. Jul 18
Indlæg ialt: 45
Skrevet kl. 11:16
Hvor mange stjerner giver du? :

Hej Alle

Tak for svar, det har givet et andet syn på det. :)

Tilmeldt 17. Jul 12
Indlæg ialt: 2177
Fra  Hosting4Real Skrevet kl. 11:52
Hvor mange stjerner giver du? :

Alle bestseller virksomheder kører forresten på Demandware.. som er et commerce produkt, ligesom Magento Enterprise f.eks er :)

Hosting4Real - High performance webhoteller.

Side 1 ud af 1 (7 indlæg)