Hejsa
Jeg går med tanken om at starte min egen sandwich cafe her i byen. Der er ikke nogen i forvejen, så tror på at ideen vil være god. Men man er jo altid bange for at brænde fingrene og sidde tilbage med en stor gæld, fordi det ikke lykkedes.. Håber der er nogen herinde der kan hjælpe lidt med omkostninger og måske selv har drevet eller driver sådan en sandwich cafe nu... Hvor stor fortjeneste er der på sådan noget, er det noget der er penge i osv.. Hvad skal man regne med som startkapital til en lille/mellem sandwich cafe, hvor meget udstyr ( ovne, kølere osv) skal man regne med at have fat i og hvad koster sådan noget ?? Er der nogen som kender til forskellige tal, hvad man kan regne med ??? Mvh kim |
Dit problem vil nok være at det er ganske svært at låne penge for tiden og spørgsmålet er om den nuværende krise mindsker folks lyst til at købe frokost ude.
Mit bud vil i givet fald nok være at prøve at finde en eksisterende sandwichforretning og overtage, så du kender omsætningen (naturligvis med forbehold for fremtiden). Det vil nok være nemmere at skaffe finansiering til.