du skulle hellere lave din biryani, fryse den ned og sælge den til de danske supermarkeder. Mulighederne for færdig frostmad er kæmpe store, og man ville sagtens kunne opvarme det til et godt redsultat. Også skulle du selvfølgelig lave flere varianter og ikke kun en chicken Biryani.
Jeg bor pt. i sydindien og her er Biryani deres mest solgte ret, den koster så også kun 6-7kr.
Jeg havde selv leget med tanken om at lave en rigtig god Curry, fryse den ned og sælge den i de danske supermarkeder. Jeg synes det er ret vildt at alt det frostmad man kan få i dk er så dårligt, når nu potentialet er så stort.
Jamen jeg havde også i tankerne at sælge frossen Biryani til supermarkeder engang, meeen er bare ikke klar over hvordan det skal gøres så det holder gode smag og hvilke krav det skal overholde...
Jeg kan selvfølig importer frossen Biryani fra udlandet, men noget siger man det vil tiltale danskere mere,hvis det bliver produceret her i landet
Det gør ikke noget - original Biryani serveres på engangsservice - det gjorde det i hvert fald for 25 år siden da jeg backpackede i Indien - nemlig palmeblade. Servicet ser rigtigt ud - ikke noget.
Jeg holdt mig nu godtnok til de vegetariske - efter at have set hvordan en lokal slagterbutik ser ud.......
Hvis du, Biriyani, laver en ægte Indisk udgave, så må du gerne lave et udsalg i Gedved . Biryani er en gudespise.
Tila t starte med skal du vel lave en kæmpe gryde Biryani og tage rundt på cafeer og få dem til at prøvesmage den og se hvilken form for aftale du kan lave med dem, fx at lave en kæmpe gryde og tage den udtil dem og så kan de have et specielt Biryani tilbud hver lørdag mellem 17 - 19 fx elelr noget i den stil.
er selv helt vildt med biryani - det smager himmelsk!!!