Hej,
Hvis der er nogen, der har tid og lyst, ville jeg sætte pris på feedback af min webshop:
Jeg ville være enormt glad for enhver form for kritik Mvh. Marcus Henglein |
Hej Marcus,
Først tillykke med shoppen, det ser ud til du har haft en kamp med at få fat i noget af øllet. Når jeg tænker øl fra Bayeren, så havde jeg måske forventet, at komme ind på sådan en klassisk hvid/blå siden efter de bayeriske farver. Jeg synes forsiden er lidt kedeligt, men meget enkelt som jeg egentlig godt kan lide.
Når jeg tænker på en ølwebshop, så er jeg altid nervøs for hvad fragten koster, for det kan være lidt svære produkter at sende, så derfor savner jeg en tydelig fragt allerede på forsiden så jeg ikke bagefter bliver overrasket over hvad det koster - Hvor kommer de 98 kr. til Jylland fra, er det sendt forsigtigt ?
Når jeg kommer til produktsiden, så mangler jeg lidt en mulighed for at bestille allerede der, for hvorfor skal jeg helt ind på undersiden, hvis jeg nu ikke har behov for ta læse mere, men bare vil købe den. (http://www.bavarianimports.dk/produkter) - På samme side kunne jeg godt bruge en opdeling efter ølstil også, hvis jeg er på udkig efter hvedeøl fx. så skal jeg alle bryggerierne igennem inden jeg finder dem.
På de enkelte produktsider http://www.bavarianimports.dk/augustiner-edelstoff.html der mangler jeg oppe for oven en klar angivelse af hvad ølstile der er uden jeg skal læse teksten igennem.
Så har du nogle sider omkring "viden om øl" - nu har jeg ikke læst det hele igennem, men fx. på siden her http://www.bavarianimports.dk/gaering der skriver du følgende: (og der er nogle andre der heller ikke helt passer)
Ved disse temperaturer er gæren ikke nær så aktiv, og der bliver altså ikke dannet nær så meget alkohol
Den holder ikke vand, første del er rigtig, men det betyder ikke at der ikke blive rdannet nær så meget alkohol, men det betyder at gæringen tager længere tid.
Du skriver også:
at selve processen er sværere at kontrollere, og derfor er det ikke så ofte, at man benytter sig af overgæring – i Danmark
Det er vist ikke helt grunden til at der ikke bliver brygget så meget overgæret øl i Danmark. Processen med at lave overgæret øl, er både lettere og en hel del hurtigere. Det er vist nærmere de danske ganer der har været vandt til undergæret.
Lige en anden ting - Er du sikker på at du har regnet dine salgspriser rigtig ud. Der kan ikke være meget tilbage når du har betalt, emballageafgift, ølafgift, pant, transport,fødevarestyrelsen (Hvis du har mest engrossalg) og bryggeriet.
Det var lige de ting jeg er faldet over, håber du kan bruge det