Hej allesammen. I forbindelse med skrivning af forretningsplan er jeg igang med at undersøge etableringsomkostninger for opstart af en cafe. Jeg har kigget rundt på forskellige hjemmesider som tilbyder produkter til storkøkkener... Jeg er kommet frem til at jeg bl.a. skal bruge komfur og ovn. Ved kig på disse hjemmesider er jeg blevet ret overrasket over hvor meget det koster. Er der nogen der ved om det er muligt at bruge en almindelig kombi komfur og ovn, sådan en som man har stående derhjemme, eller er der nogle upraktiske ting ell. lign i forbindelse med dette?! Man kan jo spare en hulens masse penge, da disse professionelle komfurer koster op til 70.000 kr. Venlig hilsen Leyla |
Det har nok noget med holdbarhed at gøre. Et komfur i en restaurant skal jo stå tændt i 12 timer om dagen. Med et almindeligt komfur får du nok hurtigt brændt nogle varmelegemer af med den form for intensiv brug.
Måske der også er noget med hygiejne - så vidt jeg har hørt, er rustfrit stål bakteriedræbende i et vist omfang - men det er jeg ikke helt sikker på..