Jeg har lige tjekket HW Larsen, og de har rigtig mange fine ting, og også et par forskellige salatbare. Jeg leder efter en, som er lang, eller man kan sætte to sammen, så det bliver til en lang. Det er meningen, at den skal stå ude i butikken, så kunderne selv kan blande en salat. Derudover skal jeg også bruge en, som personalet skal stå bagved og lave sandwich. Hvad tænker du omkring det?
Der findes en milliard løsninger. Det kommer også lidt an på indretningen af butikken, alt efter hvordan det kan stå m.m.
Mange sandwich joints har en løsning med en køledisk :
http://www.hwl.dk/products-butikskoele-frysediske-(21butiks)/koeledisk-3750-mm-(vcmarte385).aspx
Du kan se at der er en kant bagpå ligesom et bord, der er det muligt at ligge sin sandwich når du skal lave den.
Du kan også vælge at have et kølebord i bunden og så en køleopsats oven på. I kølebordet kan du få det indrettet med stik til 1/1GN på den måde kan du f.eks. opbevare kødpålæg på plader.
Kølebord:
http://www.hwl.dk/products-koele-frysediske-(21kzledi).aspx
Opsats:
http://www.hwl.dk/products-koeleopsats-(21kzleops).aspx
Alternativt kan du måske bruge en saladette:
http://www.hwl.dk/products-koele-frysediske-(21kzledi)/saladette-400-liter-3-laager-(vcvsa1365).aspx
Til salatbaren kan du overveje denne model:
http://www.hwl.dk/products-salatbar-(21salat)/salatbar-24x13-gn-(vccupola).aspx
Der er plads til 24 1/3GN det er rimelig meget plads, hvis GN kantinerne er minimum 1/3-200
Husk at sammenlign priserne med gastropolis24 (HWL har prisgaranti på de fleste vare). Hvis du snakker med HWL i kødbyen, så hjælper de gerne med at indrette din butik, og lave skitser med forslag til inventar etc.