Hej kære Aminoer, Jeg har en et spørgsmål, jeg håber i kan hjælpe med! Har en glutenallergiker i familien og efter mange års søgen har jeg nu udviklet en fantastisk opskrift på glutenfrit, økologisk rugbrød, som smager super og har en perfekt konsistiens/krumme. Vil gerne sætte det i produktion med henblik på salg over nettet og til butikker i Skandinavien. - For at minimiserer udgifterne i starten har jeg forstillet mig at starte produktionen op i et annex i privat bolig som selvfølgelig opfylder levnedsmiddelkontrollens krav mht hygiene etc. 1: Nu skal jeg investerer i div maskiner : ovn, røremaskine til dej,køleskab, en vacumpakker etc. har i nogle idéer om hvor man kan købe, leje/lease det udstyr? 2: Jeg er bosat i udlandet, men vil starte produktionen i Danmark er der nogle økonomiske fordele/ulemper derved? Hvis i har gode råd vil jeg meget gerne høre fra jer !!! Tak Mvh Caroline |
Hej Caroline,
Det er måske lidt off topic, men jeg tænker lidt at hvis i vil sælge det over nettet, så ville det nok være en ide med flere produkter end det ene.
Og jeg tror du kan få flest eksempler på ulemper ved produktion i Danmark når det handler om fødevare.
Men jeg ved at der er flere eksempler på butikker der har med glutenfri produkter at gøre, blandt andet www.nogluten.dk
Men held og lykke med det, og fedt at du har taget et initiativ til at gøre noget aktivt :)