Hej, og tak fordi du kigger forbi :-) Jeg er en ung pige, som sidder med en drøm i maven. En drøm der er opstået, da jeg har en kæmpe forkærlighed for sushi (og mad generelt), og jeg tilmed holder af at kunne udfolde mine kreative evner i et køkken. Jeg har gennem de sidste måneders tid, gået og leget meget med tanken om at opstarte en sushi-restaurant. Til sommer får jeg min HHX-hue på, og jeg føler ikke jeg har lyst til at videreuddanne mig på nuværende tidspunkt. Jeg har lyst til at starte noget. Problemet er dog, at jeg ikke ved hvad det kræver? Hvad vil det økonomisk set løbe op i, når man på nuværende tidspunkt står med ingen former for kapital? - Hvordan gør man i forhold til leverandører af friske råvarer (fisk osv)? Er det et ekstremt uoverskueligt og dyrt projekt? Jeg bor i en mindre by, hvor man kan leje utrolig billige butikslokaler. Desuden har byen ikke andre sushi-restauranter (og derfor ville der ikke være nogen direkte potentielle konkurrenter). Jeg tænker at det kunne være aktuelt at henvende sig til middelklassen - hvor restauranten gør plads til både voksne, unge og børn. Jeg har flere tanker i hovedet, som på nuværende tidspunkt er svære at skrive ned. Nogen der har lyst til at guide mig gennem projektet? |
monica95:Er det et ekstremt uoverskueligt og dyrt projekt?
Hvor starter- og slutter man i processen?
Ja hvis man ingen erfaring har der det noget af et risikabelt projekt. Rt billigt lokale gør det ikke alene, der skal laves godkendt køkken + indretning hvilket hurtigt løbe op i flere hundrede tusinde kroner. Dertil kommer løn til kok + personale.