Rådgivning til oprettelse af budgetmodel til rejseselskab - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Start af selvstændig virksomhed

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Forretningsplanen - Hvad er din plan for vækst? "

 

Rådgivning til oprettelse af budgetmodel til rejseselskab

Side 1 ud af 1 (2 indlæg)
Amino-karma 36
Tilmeldt 10. jul 18
Indlæg ialt: 10


Fra MadeForU
Skrevet 10-07-2018 kl. 14:43
Hej Amino, vi sidder og er i fuld gang med et projekt om at starte vores eget rejseselskab. Vi har været i kontakt med billetkontoret i Århus og har fået en aftale i hus, så vi kan købe vores rejser derfra. Vi har fundet os vores egen niche i Danmark, hvilket er mystery travel. Hvis i ikke er bekendte med dette koncept, så minder det meget om denne sidde (https://www.packupgo.com). Vores budget er desværre ikke på flere hundrede tusinde, derfor er denne forretningsmodel også oplagt, da vi får betalingen ind, før vi bestiller rejsen til kunden. Konceptet er jo også delvist skræddersyede rejser til kunden.

Her kommer så vores spørgsmål, så vi kan få udfyldt vores budgetmodel:

Rejserne vil gå til hele verden, og vil i store træk, kunne indeholde alle former for aktiviteter. Ideen er selvfølgelig, at jo flere penge kunden er villig til at betale, jo højere kvalitet vil deres rejse blive: Men hvor meget tror i at Danskere ville være villige til at bruge på denne type ferie? Selvfølgelig vil der være meget stor forskel fra person til person.

Tror i at konceptet ville fungere bedst med fastlagter pakker, eksempelvis en pakke til 6000 kroner en til 9000 kroner osv.
Eller er det bedre at have et minimumsbeløb, for derefter give dem muligheden for at plugge deres helt eget budget ind?

Hvor meget profit ville man kunne tillade sig at tage pr. solgt rejse? Hvis man nu sælger en rejse til 10000 kroner, så ville man som ordinær rejseudbyder ikke tjene særligt meget den dag i dag. Men hvis man nu ligger denne service oven i. Vi Sammensætter jo en rejse ud fra deres behov, og dermed vil de aldrig få den samme rejse som en anden kunde. Her tænkte jeg ca. 10% af det solgte, dermed ville man have 9000 at købe for ud af disse penge. Ville det være realistisk?

Vi har selvfølgelig planer om at ligge et budget til facebook annoncering og google adwords men dette vil ikke blive mere end ca. 1000 kroner om måneden det første år. Derfor vil vores primære marketing, forhåbenligt bestå af aviser, forummer, magasiner, hjemmeside annoncer, enligt alle der har lyst til at skrive eller poste om os. Sådan et projekt med unge iværksættere er jo lidt spændene (i hvert fald hvis du spørger mig).
Derfor vil jeg høre hvad i tror man ville kunne forvente af salg det første år? meget gerne på månedsbasis. Man kan jo kun skønne, men hvad ville jeres skøn så være?

Vi forstår hvis i har kritik til ideen, og den vil vi naturligvis gerne høre. Vi tror dog på ideen, da det er et fænomen der har været her siden. 70'erne, hvor det var på mode at sætte sig i en lufthavn for at sige man skulle have en billet til det første fly ledigt. Dette kan man da kalde mystery travel! På samme tid går det rigtigt godt for packupgo, som har udsolgt det næste to måneder allerede. Vi har også været i kontakt med dem, og de har givet os nogle råd, og en email hvis vi skal bruge lidt mere hjælp.

Vi er dybt taknemmelige for alt hjælp vi kan få, på vores rejse! Mvh. Frederik Groth
Amino-karma 36
Tilmeldt 10. jul 18
Indlæg ialt: 10

Groht
Fra MadeForU
Skrevet 11-07-2018 kl. 14:07
Bump. Beklager det tidlige bump, men vi kunne godt bruge hjælpen. :)
Side 1 ud af 1 (2 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores andre hjemmesider :