forstår nok ikke problemet. Et fransk hotdog brød er lavet (hvis ikke der er fejl) så det lige passer til tykkelsen og længden af pølsen) Når det fyldes med dressing - så kan det ikke slippe ud i bunden hvor det er lukket men dressing mases op langs pølsen - det er derfor der er dressing helt i toppen også
OM det så lykkes vildt godt altid - om pølse og brød passer optimalt eller pølsen er stegt og skrumpet ind er nok en sag - men med mindre man bider i pølsen, så man trække den op og skaber tomrum - så er det altså så rimeligt fordelt, at jeg tvivler lidt på ret mange vil bruge meget mere tid på den fordeling. Meget værre med en hotdog med det hele hvor det meste ender på jorden ved side af pølsemor :)
Hvordan skal fransk hotdog ide lokker kunder til?? Stort skilt HEJ HER LIGGER DRESSING IKKE I POSEN MEN ER SPIST UDEN SNAVS NÅR DU ER FÆRDIG
Tror nok ikke meget på den i lyset af problemets størrelse faktisk desværre
vh John Hannover