Udvidelse af ejerkreds - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Netværk og Ledelse

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Medarbejdere, samarbejdspartnere, rådgivere, investorer m.m. "

 

Udvidelse af ejerkreds

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 4.263
Tilmeldt 22. okt 08
Indlæg ialt: 892


Skrevet 21-06-2019 kl. 19:47

Hej,

Jeg er blevet inviteret ind i ejerkredsen i et selskab hvor jeg kender den ene af de to nuværende ejere personligt.

Det er en fornuftig forretning med fin omsætning og høj overskudsgrad.

Der er dog stort set ingen vækst og har ikke været det længe, og der er ved behov for nye kræfter for at opretholde nuværende niveau samt udvikle forretningen yderligere. Jeg har stor ekspertise indenfor forretningsområdet og det er i denne forbindelse at jeg er blevet spurgt om jeg vil være med til at udvikle forretningen.

Den ene medejer kender jeg personligt og det er ham der har taget initiativet. Den anden kender mig ikke og ønsker ikke at overdrage andele af ejerskabet uden at kunne se resultater.

Ingen af de nuværende ejere ønsker at jeg skal købe mig ind, de ønsker blot at udvikle forretningen yderligere ved at tilføje flere kræfter.

Hvordan strikker vi en aftale sammen så jeg kan overtage andele af virksomheden med lav eller ingen kontant betaling, og uden at jeg får et stort personligt skattesmæk? Hvordan sikrer jeg mig min del af virksomheden, men samtidig sikrer at de nuværende ejere kan få fuldt ejerskab tilbage hvis resultaterne udebliver?

Firmaet er et APS med 2 ejere igennem personlige holding. Omsætning har lagt stabilt igennem de sidste 7 år på ca 500.000 pr år og overskuddet er ca 450.000.

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :