Søger deltagere til interview om toldhåndtering for små - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino
 

Køb et Amino Sponsorlink

 

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Cafe og hygge "

 

Søger deltagere til interview om toldhåndtering for små virksomheder

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 7
Tilmeldt 16. sep 19
Indlæg ialt: 2


Skrevet 16-09-2019 kl. 14:09
Hej alle

Vi søger personer til et interview, der som en del af deres virksomhed (gerne egen virksomhed og også gerne nystartet) indenfor det seneste år har importeret varer fra et land udenfor EU. Vi er særligt interesserede i at høre, hvordan det er at skulle håndtere told i forbindelse med import af varer fra lande udenfor EU. Formål er at forstå forløbet, for at kunne understøtte og optimere processen omkring import og toldhåndtering for små virksomheder. Interviewet vil vare 1½ time og foregå hos Advice på Gl. Kongevej 3, København V. Som tak modtager du et gavekort på 400 kroner.

Hvis du er interesseret i at deltage, må du meget gerne sende en privat besked eller efterlade et svar i tråden. Så vender jeg tilbage med flere oplysninger.

Mvh. Emil, Advice AS
Amino-karma 45.362
Tilmeldt 3. feb 06
Indlæg ialt: 11.024

Ravn
Skrevet 16-09-2019 kl. 14:26

emil.f:
Formål er at forstå forløbet, for at kunne understøtte og optimere processen omkring import og toldhåndtering for små virksomheder.

Normalt er toldbehandlingen noget en speditør tager sig af for importøren, så hvad er det i forventer at kunne optimere på det område ?  De helt store udfordringer ved import fra 3. lande er alle de regler der skal overhoved mht. CE mærkning, REACH direktiv ... osv.  udover det er der hele problematikken omkring kvalitetskontrol af vare og svingel med certifikater.

Amino-karma 7
Tilmeldt 16. sep 19
Indlæg ialt: 2

emil.f
Skrevet 16-09-2019 kl. 15:55
Hej Ravn,

Interviewet skal bruges i forbindelse med en analyse vi laver for Toldstyrelsen. Vi er meget interesserede i at høre om hvordan små virksomheder går gennem hele processen fra idéen om import opstår, henover planlægning og koordinering og til brugeren endelig står med produktet/varerne i hånden. Altså alt fra at blive godkendt som importør til hvordan man søger information og vejledning i forhold til alle de mærkninger og krav du nævner.

Håber det giver lidt afklaring.
Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Alt det andet er venligst sponseret af:

Besøg vores samarbejdspartnere :