Indisk restaurant/take-away/dine-in kæde... Et - Amino.dk
på Amino
Bliv gratis medlem på Amino

Nye ekspertblog-indlæg
om  Alt det andet..

Læs flere ekspertindlæg
 

Top karmaliste (30 dage)

De flinkeste Amino’er der hjælper mest med "Generel iværksætterdebat "

 

Indisk restaurant/take-away/dine-in kæde... Et luksusproblem

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Amino-karma 16
Fra Svendborg/København
Tilmeldt 20. maj 16
Indlæg ialt: 4


Skrevet 09-10-2019 kl. 12:54

I de seneste par måneder har Jeg arbejdet med administration af en kæde af indiske restauranter, der specialiserer sig i take-away, men også tilbyder dine-in og decideret restaurant på nogle lokationer. Nu er der så opstået det luksusproblem at chefen enten vil udvide på en eller flere måder eller ganske enkelt sælge hele kæden. Han har andre planer for fremtiden og vil derfor enten have en kompetent aktiv partner involveret eller afhænde hele kæden til en, der forstår sig på restaurationsbranchen.

Luksusproblemet består så i, at Jeg normalt sidder med ideer og koncepter, der skal sælges og derfor ikke har nogen anelse om, hvor man finder potentielle partnere eller købere til en mellemstor virksomhed med 110 ansatte, 5 lokationer, et industrikøkken med lager og et kontor. Det er noget af en mundfuld chefen har sat mig igang med at tygge på og tænker at der måske var nogle aminoer, som havde gode ideer til, hvor man finder potentielle investorer/franchisetager/købere til en kæde af restauranter?

Amino-karma 287
Tilmeldt 26. mar 06
Indlæg ialt: 74

Mase
Fra Online-Mode.dk
Skrevet 09-10-2019 kl. 13:40

Hej Henrik,

Som udgangspunkt så vil jeg sige at det er et fint sted du er startet, ved at skriver herinde da? :) Men ellers så kan du eventuelt prøve Aminos Virksomhedsbørs, som du finder oppe i den blå menubjælke? Ellers findes der diverse Facebook-grupper, som er målrettet køb/salg af virksomheder?

- Mase

Amino-karma 16
Fra Svendborg/København
Tilmeldt 20. maj 16
Indlæg ialt: 4

Henrik Jørgensen
Skrevet 09-10-2019 kl. 14:14

Tænkte, at de mennesker, der frekventerer siden her, og som altid har været til stor hjælp, kunne komme med gode ideer :)

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)

RSS-feed
 
Besøg vores samarbejdspartnere :