Jeg har tænkt på at starte en en produktion af hakkede tomater på dåse i udlandet. Nogen der ved hvordan man kan komme igang? Altså hvordan kan man komme i kontakt med nogen der ved hvordan de skal produceres? Nærmere om hvilke midler der skal bruges osv.
Jeg har tænkt på at starte en en produktion af hakkede tomater på dåse i udlandet. Nogen der ved hvordan man kan komme igang? Altså hvordan kan man komme i kontakt med nogen der ved hvordan de skal produceres? Nærmere om hvilke midler der skal bruges osv.
Jeg har en meget bedre idé.
Du ved jo godt at flæskesvær er ret berømte især i Danmark, jeg elsker flæskesvær som ind i pokker. Flæskesvær er jo basalt set bare grisehud der er blevet stegt eller fritueret eller what ever.
Hvem elsker ikke skindet ( huden ) på en lørdags-kylling godt besat med salt og peber - det er simpelthen verdensklasse.
Jeg vil blive en meget stor fan af sådan et produkt - jeg tror faktisk næsten at det kan gå hen og erstatte popcorn som yndlings guffe-nuffe foran tv-skræmen.
Jeg arbejder som reklameopfinder, og jeg kører med 12.000 kr/t. Skal du have et lift med?
Det er et volumen marked du kigger på, hvor der handles på mindst mulig pris. Det kræver stor og rationel produktion at kunne tjene penge i det marked.
Hvis du har +50 mill. og er i nær familie med større tomat producenter i middelhavsområdet, så er det bare at gå i gang (ironi).
Du ved jo godt at flæskesvær er ret berømte især i Danmark, jeg elsker flæskesvær som ind i pokker. Flæskesvær er jo basalt set bare grisehud der er blevet stegt eller fritueret eller what ever.
Hvem elsker ikke skindet ( huden ) på en lørdags-kylling godt besat med salt og peber - det er simpelthen verdensklasse.
Jeg vil blive en meget stor fan af sådan et produkt - jeg tror faktisk næsten at det kan gå hen og erstatte popcorn som yndlings guffe-nuffe foran tv-skræmen.