Jo jo.... Hvis man altså har lyst til at arrangere champagnekøler og isterninger, hver gang man vil have sig et glas vin ;) Pointen var sådan set bare at der for så vidt intet er galt med at drikke Pinot Noir afkølet eller putte vin i køleskabet :)
Hæ hæ.... Et vinkøleskab kan også gøre det....hvis ikke man har lyst til at grave kælder ud hjemme på matriklen ;) Bunden af et klædeskab med en bunke tøj oven på, så temperaturen holdes relativt konstant, er i øvrigt også en ganske udemærket løsning for os fattigrøve, der bor i lejlighed.... Det er mere skadeligt for en vin, at opleve temperaturændringer end at blive opbevaret ved over 12 grader..... |
Kenneth:men det er faktisk på mode at man drikker kold Rødvin......
Det har man faktisk gjort i mange, mange år....Det er jo derfor Chianti-vine kom i de der bast-indbundne flasker før i tiden.... Grunden til der var bast om var at man så kunne dyppe flasken i vand og hænge den op, så fordampningen nedkølede vinen :)
Men bortset fra det er jeg stor modtaler mod "vin-mode".... Som udgangspunkt skal man drikke vin som man nu bedst selv synes..... Jeg har f.eks. drukket afkølet Brunello i Italien.... Det skar lidt i hjertet, men det smagte faktisk ganske udemærket.... og når nu værten synes det er sådan man skal drikke Brunello til frokosten, ja så er det jo sådan det er :)