Vanillapp - Hurtigt i gang og godt i mål med dit digitale projekt.

Brugerprofil

Freelancer Thomas Nielsen
  • Baseret på 0 anmeldelser

Thomas Nielsen

9200, Danmark

Se kontaktinformationer

Sammendrag

vanillapp hjælper dig med at komme hurtigt i gang og godt i mål med dit digitale projekt.

Uanset om din virksomhed vil starte en ny e-shop eller lancere en online service, har brug for nye interne software-værktøjer eller er i gang med andre online/digitale projekter som kræver speciale og erfaring, så kan vanillapp hjælpe.

Vi har 20 års erfaring med udvikling, design, ledelse og drift af applikationer og services indenfor web, online og mobil. Vi er eksperter i at forstå et behov, og levere en løsning der tilfredsstiller.

Vi kalder os selv time-to-market specialister; Vi forstår værdien af at kunne tage en ide til produkt - eller til feature - på kortest mulig tid, og hjælper dig gerne med dit projekt.

Kategori(er)

    Yderligere information  

    Kompetencer

    MINIMUM VIABLE PRODUCT
    Vi er eksperter i at få det maximale ud af det minimale. Skal din virksomhed i gang med et nyt produkt eller service, så snak med os - Vi har hjulpet en mængde projekter og startups i gang gennem tilførsel af erfaring, talent, og omkostningseffektiv udvikling.

    FULL SERVICE
    Vi går hele vejen. Fortæl os din ide, og vi kan levere alle elementer du har brug for, for at bringe den bedste løsning til markedet. Det inkluderer produkt, grafisk og UX design, udvikling, lancering, drift og videreudvikling.

    MEST FOR PENGENE
    Vi samarbejder med dygtige, erfarne udviklere i de områder af verden, hvor pris/kvalitet hænger bedst sammen. Vi håndterer - og er ansvarlige for - den fulde projektledelse, kvalitetssikring og kommunikation, så det for din virksomhed er præcis samme oplevelse som at have at team placeret i Danmark.

    FORRETNINGSUDVIKLING
    Har din virksomhed behov på sparring eller rådgivning omkring digitale forretningsmodeller, så hjælper vi dig mad at optimere mulighederne for at drive produkter der giver sund forretning.

    DIGITALISERING OG PROCESS
    Har din virksomhed interne værktøjer eller processer, som kunne effektiviseres gennem software? Inviter os indenfor, og lad os hjælpe med at optimere og nå nye mål.

    UDVIKLING OG DRIFT
    Gennem 20 år har vi har udviklet .net webløsninger - store som små - til en mængde private og offentlige virksomheder.
    Vi håndterer skalerbar Azure-hosting af servers og databaser for flere kunder, som foretrækker at lade eksperter håndtere drift.


    Feedback modtaget fra:

    Feedback givet til:

    Opgaver udbudt

    Opgaver vundet

    User Stats

    • Har været Amino Freelancer siden: 14-04-2012 Set kontakinfo i alt: 3
    • Bud på opgaver afgivet: 6 Bud på opgaver vundet: 0