på Amino

Endnu en fusion i møbelbranchen

De seneste år har der været en række fusioner i møbelbranchen. Først gik firmaerne Holmris, Danfurn, JPH concept, Raidarsborg og Wigant-Schultz sammen om at danne et nyt selskab under ledelse af Niels H. Lauritsen, som er tidligere direktør hos Linak, der leverer hæve sænke funktionen til en lang række hæve sænkeborde.

Senest var det så Flexform der gik sammen med det nye selskab (Holmris) og dannede selskabet Holmris-Flexform, som i dag er et af de største danske møbelfirmaer. Så igen skulle der nyt skilt på facaden hos Holmris i Løsning.

Det betyder, at det nye selskab i dag hedder Holmris-Flexform, og at det er stærkere end nogensinde både i udvalget af produkter, og i forhold til dækning af Danmark. Der er nemlig tre showrooms nu, et i Hvidovre, et i Holstebro og et i Løsning, som ligger mellem Horsens og Vejle.

Ny webshop samler udvalget af kontormøbler

Der er lavet en ny webshop, som har det brede udvalg samlet fra mange af de kendte danske designmærker og brands. Shoppen er at finde på holmrisonline.dk. Her finder du både kontorstole, hæve sænkeborde, konferencestole, skriveborde, lounge møbler og meget mere.

De ansatte omkring webshoppen sidder hos afdelingen i Løsning, hvor der også afsendes varer fra. Det betyder, at det er let at komme i kontakt med de rette folk, når du kontakter webshoppen, da support funktionen sidder i samme bygning som Holmris-Flexform.

Webshoppen leverer direkte til døren i Danmark, og dermed er det meget let at genbestille, samme sin ordre og få det hele shippet direkte til virksomheden. Det er dog også muligt at købe uden cvr nummer, og der kan fx. købes de kendte designstole fra arkitekter som fx. Arne Jabobsen, Verner Panton, Poul Wolther etc.


Skrevet 24-10-2014 01:45   af   mortenstorgaard