på Amino

Ifølge Ung Rejs vil unge drikke mere, hvis øllene er billigere

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 37.571
Tilmeldt 27. apr 07
Indlæg ialt: 6.988
sponsorplay
Fra MobilTjek
Skrevet Skrev: 28-04-2013 kl. 12:08

En afgiftsnedsættelse på øl er lig med at unge vil drikke mere. Den holdning har rejseselskabet Ung Rejs, der er specialister i rejser for unge til bl.a. Grækenland og Spanien.

De unge drikker væsentligt mindre på et rejsemål som Alanya, hvor priserne på alkohol er højere, sammenlignet med hvad vi så for tre år siden, da vi lavede rejser til Sunny Beach, hvor alkoholpriserne var lave” fortæller direktør i Ung Rejs A/S, Chris Karlsen.

Tendensen er, at de unge er villige til at betale ekstra for mere substans på ferien og efterspørger bl.a. tilbud om fester, sport og kultur, når de rejser på ferie i sydens sol.

FAKTA:
Ung Rejs er Danmarks største charterselskab for unge. Selskabet beskæftiger fem personer på kontorerne i Aarhus og Tjæreborg, samt ca. 30 rejseledere, destinationschefer og service supervisere på rejsemålene.

Som det hidtil eneste charterselskabselskab, har UngRejs indført en speciel følg-hjem-ordning på alle deres destinationer, hvor selskabets gæster kan mødes med deres guider på faste tidspunkter når de går i byen og herefter blive fulgt hjem til hotellet af en guide.

Alle guiderne hos Ung Rejs er diplomuddannede via Service & Co., der er Skandinaviens eneste statskontrollerede guideskole.

/LNF

Sammenlign mobilpriser med eller uden abonnement

  • Amino Karma for indlæg: 3
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed