på Amino

Samsung Galaxy S4

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 37.571
Tilmeldt 27. apr 07
Indlæg ialt: 6.988
sponsorplay
Fra MobilTjek
Skrevet Skrev: 28-04-2013 kl. 14:53

Samsung introducerer Galaxy S4
den Mar 14, 2013
Bringe din verden sammen


Original eneglsk kilde


Samsung Electronics annoncerede i dag den fjerde generation Galaxy S smartphone,
Galaxy S4. Pakket fuld af innovative funktioner og med en super slankt design, er Galaxy S4 designet til at bringe din verden sammen.



Samsung Galaxy S4 redefinerer den måde, du lever, det forstår værdien af ​​relationer, det tror på vigtigheden af ​​ubesværet erfaring, hvilket gør dit liv let og problemfri, og det giver dit liv, og kan endda hjælpe dig tage sig af dit velbefindende.



Nye funktioner omfatter:



• 'Dual Camera': så du kan tage samtidige fotos og videoer ved hjælp af både bag-og forsiden kameraer, så blande billederne sammen



• 'Story Album': kurateret indhold, såsom SNS indlæg, memoer, placering og vejr information, samt billeder og videoer, til at oprette et fotoalbum, der er personlig omkring din tidslinje for særlige lejligheder og arrangementer


• 'Gruppe Play': betyder at du kan nyde musik, fotos og spil med dem omkring dig, uden at det kræver en Wi-Fi AP eller signalet


• 'Samsung Smart Pause ": så du kan styre skærmen ved hjælp dine øjne


• 'Air View': gør det muligt at svæve med fingrene for at få vist indholdet af en e-mail, S-Planner, billedgalleri eller video uden at skulle åbne det


• 'Air Gesture ": så du kan ændre et musiknummer, skal du rulle op og ned på en webside, eller acceptere et opkald med en bølge af din hånd


• 'S-Sundhed' software: giver dit liv ved at holde dig up-to-date med sundhed og velvære information gennem en række tilbehør



Den virkelige skønhed af telefonen er dens meget udformet design, der omfatter en stor skærm størrelse og batteri og en minimeret bezel, alle huse i en lys (130g) og slank (7.9mm) form. Slankere end sine forgængere, der er mindre at holde endnu mere at se. Fås i to farver - sort Mist and White Frost - ved lanceringen, en række yderligere farvemuligheder vil være tilgængelig senere på året.



Simon Stanford, Vice President for IM division, Samsung Electronics UK & Ireland sagde: "Hos Samsung er vi rastløse omkring innovation og er hele tiden på at skabe unikke oplevelser for vores kunder, der vil forvandle deres liv. Galaxy S4 gør netop det. Vi har lyttet til, hvad forbrugerne i hele verden ønsker, og taget den intuitive teknologi fra Galaxy S III et skridt videre. Ved at kombinere dette med overlegne hardware har ført os til at udvikle Galaxy S4, den ultimative smartphone inspireret af vores kunder. "



Meningsfulde Moments


Et rigt liv er én, der er fyldt med meningsfulde øjeblikke og Galaxy S4 er i stand til at optage og dele hver enkelt af dem. Verdens første Full HD Super AMOLED skærm er i stand til at fremvise billeder på deres allerbedste, mens den 5-tommer store skærm har 441ppi til bedøvelse visning kvalitet. Galaxy S4 også anvender Gorilla ® Glass 3 *, hvilket gør det en holdbar rejseledsager stand til at fange alle livets eventyr.



Udstyret med en 13 megapixel bageste kamera, Galaxy S4 prale af en 'Dual Camera' funktion, der giver både bag-og forsiden kameraer til at tage samtidige fotos og videoer. Når fange specielle øjeblikke, kan du vælge mellem en række af ramme virkninger, som blander de to billeder naturligt skabe en collage af små og store billeder. Slutresultatet er en usædvanlig billede, der blander genstand for fotografiet og indstillingen på en helt anden måde. Plus, den "Dual Video 'funktionen betyder, at du kan foretage og modtage gruppe videoopkald med dine venner og familie.



Samt 'Dual Camera' enheden er også udstyret med mange fremragende optagefunktioner. Disse omfatter "Drama Shot ', som tillader dig at se alle de foranstaltninger i én sammenhængende time-lapse og" Sound & Shot', som entydigt gemmer lyd og stemme sammen som billedet er taget, så de særlige øjeblikke er fanget i den sandeste form, tænkelige, præcis som de skete.



Den nye "Story Album 'funktionen kurateret indhold, såsom SNS indlæg, notater, placering og vejr information, samt billeder og videoer, til at oprette et fotoalbum, der er personlig omkring din tidslinje for særlige lejligheder og begivenheder. Disse unikke historie albums kan bestilles og leveres som en offline fotoalbum gennem et nyt partnerskab med bagsidetekst *, så du kan holde de dyrebare øjeblikke i fysisk form til at se på og dele igen og igen.



Ægte Connections - at bringe folk sammen


Samsung Galaxy S4 muliggør sande forbindelser med de mennesker i dit liv. Det er mere end bare en personlig enhed, der kan nydes af én person - det gør de fleste af dine relationer ved at tillade dig at nemt kan dele og opleve mange af livets glæder sammen med familie og venner, uanset hvor du er.



Med sin »Group Play-funktionen, kan du nyde musik, fotos og spil med dem omkring dig, uden at det kræver en Wi-Fi AP eller cellulær signal. Denne innovative funktion giver dig mulighed for at tilslutte direkte med andre til at dele, afspille og co-skabe indhold og underholdning med det samme. Dens 'Share Music' option betyder, at du kan have den samme sang spiller på flere telefoner i sync for at skabe den bedste feststemning.



Galaxy S4 bringer folk tættere sammen ved at nedbryde sproglige barrierer. Det gør internationale rejser en glæde med 'S-Oversætter' yde øjeblikkelig oversættelse, ved hjælp af tekst eller stemme oversættelse på applikationer, herunder e-mail, sms og ChatON. Dette øjeblik oversættelse er mulig både fra tale-til-tekst og tekst-til-tale, hvilket betyder, at du kan stole på at forstå alt, mens du er i udlandet.


Galaxy S4 understøtter HSPA +42 Mbps og 4G LTE, hvilket betyder, uanset hvor du er i verden, kan du stole på perfekt konnektivitet. Den LTE version understøtter op til 6 forskellige band sæt som gør det muligt at fungere i de fleste LTE dækningsområder samt muliggør global LTE roaming. Desuden vil TDD / FDD LTE Dual Mode versionen blive indført senere i år.



Ubesværet Experience - gør alting mere praktisk


I dagens verden, er vi alle på udkig efter smarte måder at gøre livet lettere og mindre stressende. Galaxy S4 sikrer, at opgaver er ubesværet med innovative funktioner, der registrerer dit ansigt, stemme og bevægelser for at aktivere skærmen kontrol uden behov for finger touch aktivering.



'Samsung Smart Pause "betyder, at du kan styre skærmen ved hjælp af dine øjne. Når du ser en video, videoen pause, når du ser væk, så det begynder lige op igen, når du er tilbage. 'Samsung Smart Scroll "giver dig mulighed for at rulle browseren eller e-mails op og ned uden at røre skærmen. Det opdager dine øjne og anerkender flytning af dit håndled, og derefter rulle siderne op eller ned i overensstemmelse hermed.



'Air View' giver dig mulighed for at svæve med fingrene for at få vist indholdet af en e-mail, S-Planner, billedgalleri eller video uden at skulle åbne den. Du kan endda se et forstørret billede på internettet browser eller et telefonnummer gemt i hurtigopkald på tastaturet. Med 'Air Gesture', kan du ændre et musiknummer, skal du rulle op og ned på en webside, eller acceptere et opkald med en bølge af din hånd.



Med 'S VoiceTM Drive' kan du aktivere kommandoer via stemmestyring til optimering under kørslen. Når forbundet med en bil Bluetooth, telefonen automatisk bliver til køremåde konvertere tekst til tale, så du nemt og sikkert tjekke beskeder med ingen grund til at se på skærmen.



»Optisk Reader 'gør livet endnu mere ubesværet, ved automatisk at genkende tekst, et visitkort eller QR-koden information og giver nyttige funktioner såsom oversættelse, call, sms og søg.



Derhjemme, ved hjælp af 'Samsung WatchON' vil Galaxy S4 forvandle en IR fjernbetjening til at styre dit home entertainment system, herunder TV, set-top box, DVD-afspiller og endda klimaanlægget. Derudover kan du nyde diverse indhold, herunder live tv, kabel-tv og VOD baseret på de rige oplysninger fra EPG (Elektronisk Program Guide).



Stærke Living - at tage sig af dit helbred og livskvalitet


Galaxy S4 giver dit liv ved at holde dig up-to-date med sundhed og velvære oplysninger ved hjælp af den nye 'S-Sundhed' software. Kombinationen af ​​sensorer indbygget i enheden systematisk og automatisk overvåger dit helbred, omgivelser og så meget mere for at hjælpe med at forbedre din livskvalitet. Også, kan du nemt tjekke dine sundhedsmæssige betingelser ved hjælp af fødevare dagbog, motion dagbog og søvn monitor at forblive sunde og raske. (Visse funktioner er aktiveret af specifikke tilbehør.)



For yderligere at beskytte dit velbefindende, 'Samsung Adapt Skærm' giver en optimal oplevelse, skræddersyet til hver type program, og 'Samsung Adapt Sound' tilbyder et optimalt niveau og type af lyd, personlig for hver person, for at få mest ud af liv.



Tilgængelighed


Samsung Galaxy S4 vil være tilgængelig fra april 26 i Det Forenede Kongerige fra Samsung Experience Store på Westfield Stratford City og alle de andre store operatører. Europæisk tilgængelighed er gennem globile mobiloperatører såsom Deutsche Telecom, EE, H3G, Orange, Telenor, Telia Sonera, Telefonica og Vodafone.

Samsung Galaxy S4 pris


For multimedieindhold, kan du besøge www.samsungmobilepress.com



Om Samsung Electronics Co Ltd
Samsung Electronics Co, Ltd er en global leder inden for teknologi, der åbner nye muligheder for mennesker overalt. Gennem nådesløs innovation og opdagelse, omdanner vi verdener af fjernsyn, smartphones, pc'er, printere, kameraer, husholdningsapparater, LTE-systemer, medicinsk udstyr, halvledere og LED løsninger. Vi beskæftiger 236.000 mennesker over 79 lande med et årligt salg på mere end KRW 201.000 milliarder. At opdage mere, kan du besøge www.samsung.com

Sammenlign mobilpriser med eller uden abonnement

  • Amino Karma for indlæg: 3
Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed