Tobias Eberhard - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 31 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Tobias Eberhard er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Tobias Eberhard anbefaler disse feeds
 

Tobias Eberhard 

26 år fra Aarhus C
368  Indlæg
1.562  Point

Tobias Eberhard finder du også her:

   Min biografi

Jeg er 25 år og er iværksætter og studerende. D. 01.01.2015 åbnede jeg min første webshop. Shoppen sælger USB-kopvarmere i lys og mørk træ samt andre kaffe gadgets. Kopvarmerene har jeg selv lavet og designet og sælges kun på min webshop. Udover det unikke design af træ, varmer vores USB-kopvarmer over 70°C. Dette er i gennemsnit 43% varmere end den almindelige USB-kopvarmer. Besøg shoppen på HotKop.dk.

Mit seneste projekt (April 2016) hedder Massay.dk og er en online søgemaskine hvor du kan finde og booke massage. På siden kan du hurtigt og nemt finde den perfekte massage i dit nærområde. Med Massay kan du nemt tilpasse alle dine særlige krav til f.eks. pris, økologi, allergivenlige produkter, gratis parkering, studierabat, RAB-massør og meget mere. Uanset om du er gravid, stresset eller bare ønsker en afslappende pause fra hverdagen, så har vi den helt rigtige massage til dig. Se vores video herunder.
 
Massay - Bevæg dig hvor du vil. 
   Skæve facts om mig
Tobias Eberhard har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 27-11-2017
  • EasyPoker er i beta

    Fed nyhed fra det lille kontor på Sydhavnen i Aarhus. Vores app EasyPoker er netop gået i beta! Appen gør det muligt at spille "Face to face" poker med vennerne, når du ikke har kort eller pokerchips i nærheden. 

    Vil du være den første til at prøve appen? Så skriv endelig til mig her på Amino eller gennem vores hjemmesides kontaktformular.

  • 29-05-2012
  • Växjö med ATEA

    Vi havde en succesful tur til Sverige hvor vi fik masser af flotte optagelser. Jeg kunne godt vænne mig til fyraftensøl, swimmingpool og sauna efter en hård arbejdsdag.  

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Tobias Eberhard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores andre hjemmesider :
lll