Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Hvad er fradrag?

Hvor mange stjerner giver du? :

Når man har et CVR-nummer så kan man fradrage div. udgifter vedr. drift af sin virksomhed, såsom diverse omkostninger til tlf., internet, aviser, kørsel, porto, kontorartikler. inventar, revisor, markedsføring, lokaleomkostninger mv. Hvis man har brug for rådgivning, kan man også trække udgifter fra til konsulenter/coaches, advokat etc.

Det anbefales at lave en særskilt konto i banken med betalingskort, så det klart fremgår af kontoudtoget, hvilke udgifter der relaterer til virksomheden, ligesom SKAT kræver dokumentation i form af kvitteringer med angivelse af navn og CVR på den virksomhed man har handlet hos. Moms skal fremgå.

En kassebon vil normalt blive godkendt, hvis det kan læses, hvad der står på den. Hvis man f.eks. har udgifter til repræsentation, f.eks. restaurant eller lignende, kan der kun fratrækkes 25 % af udgiften, og der skal anføres på regningen hvem man har været ude at spise sammen med. Udgifter til personalemad ude af huset, f.eks i tog, på stationer mv., kan også kun fratrækkes med  25 %. Rådfør dig med en revisor for at være på den sikre side.

Husk at det ikke handler om at få så mange fradrag som muligt for at minimere skatten, da udgifterne jo skal betales. Det har kostet mange iværksættervirksomheder livet at sætte sig i alt for stor gæld for at opnå fradrag.

Annonce

Vil du være sikker på dit regnskab bliver lavet korrekt, og får de rette fradrag? Så er Meneto løsningen. Meneto er det eneste regnskabsprogram, hvor du slipper helt for at bogføre selv. Meneto ordner automatisk hele dit regnskab for dig, inkl. momsindberetning og årsregnskab!

Hvor mange stjerner giver du? :