Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Hvad er Wordpress?

Hvor mange stjerner giver du? :

Wordpress er et gratis blogsystem, som er bygget brugervenligt op. Der er rigtig mange som bruger wordpress, som f.eks. Jane Fonda og Nykredit.

Grunden til at det er så udbredt, er blandt andet at det har en rigtig simpel brugerflade, men samtidigt kan opsættes og konfigureres så det passer til alle behov.

Du kan også udvide Wordpress med plugins, hvor mange af dem er gratis. Du kan også få mange gratis temaer og layouts til din blog eller udvikle dit eget, så du kan få en mere personlig blog.

WordPress er open source og kan downloades fra Wordpress.org. Wordpress findes også i en hosted løsning på Wordpress.com. Her kan du få en blog på dit-brugernavn.wordpress.com.

Men der er ingen tvivl om at hvis du virkelig vil rykke med enten din egen, eller en firma blog/side - så skal du selv have sørget for et webhotel samt et domæne.

Har du taget beslutningen om at springe ud som selvstændig, bør du også læse vores wiki hvad er en iværksætter, da den klæder dig på til iværksætterlivet, med de nyttige informationer du skal vide - udover det at starte og drive en webshop

Vil du være bedre rustet til at starte og drive en webshop, har du mulighed for at tage flere forskellige relevante kurser. Hos GoLearn kan du blandt andet tage et online kursus i e-handel.

(annonce)

Få adgang til 4 timers online kursus i Wordpress

Hvis du vil lære mere om Wordpress, kan du blandt andet tage kurset Kom godt i gang med WordPress og lær at opbygge din egen hjemmeside hos GoLearn. I kurset lærer du både, hvordan du installerer Wordpress samt, hvordan du bruger det.

Bliver du medlem hos GoLearn får du adgang til alle vores kurser. Hvis du i forvejen skal igang med et nyt website, så vil vores kursus i SEO / søgemaskineoptimering også være relevant for dig

 

Hvor mange stjerner giver du? :