Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Save the drama for your mama

1.679 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 November 2013
Følg dine drømme - læs min blog: Save the drama for your mama

Da jeg annoncerede til hele verden – min verden ihvertfald – venner, familie og kollegaer, at nu ville jeg springe ud som selvstændig og dermed sige farvel til fast løn, pension og betalt ferie, fordi jeg hellere ville følge hvad jeg brænder allermest for – nemlig at inspirere og motivere mennesker, da kunne jeg se ikke kun frygten i ...deres øjne, men også ane en begyndende nervøsitet på mine vegne og allerede se de første spørgsmål melde sig: ”Jamen er du nu sikker på det godt at sige et sikkert job op?!”, ”Har du nu tænkt det igennem? Det er jo krisetider og jobs hænger ikke bare på træerne!”, ”Hvad er du vil? Foredrag – jamen ingen kender dig rigtigt derude”.

Og sådan kunne jeg fortsætte – der var dog også en masse mennesker, der sagde YOU ROCK, og hvor er det fedt at høre. Mest mennesker som selv er selvstændige, men der var dog også nogle som er i faste lønmodtagerstillinger, som kom og klappede mig på skulderen og sagde de vidste, at det var det rigtige valg for mig. Og det var fantastisk befriende at møde denne form for ros og anerkendelse for mit nye projekt end at være blandt mennesker, der syntes de havde carte blanche til at tage mig igennem et tredjegrads forhør, der kunne få forhørsmetoder under den Spanske Inkvisition til nærmest at fremstå som humane.

Jeg fandt hurtigt ud af at der to typer mennesker – groft sorteret. Dem der kan glæde sig på andres vegne og finde overskuddet til rose og sparre på ens idéer og tanker og så er der dem der ikke kan. Dem som ikke kan finde glæde over at andre tør springe ud i noget nyt og som hellere vil finde begrænsninger end se muligheder. Mennesker som måske tror de mener godt ved at være ”bekymret” og sørge for man nu også er realistisk, men lad mig slå en ting fast! Har man tænkt sig at kvitte det faste job og være selvstændig, så har man i 99% af tilfældene en klokkeklar plan for hvad man vil. Og præcis dette vidste jeg også, men slap alligevel ikke for alverdens spørgsmål, som jeg tror for manges vedkommende kan få en til at tvivle på om ens valg nu også er det rigtige. Og lad mig gøre det helt klart: De valg du træffer og som du føler og brænder for – indenfor lovens rammer naturligvis – kan aldrig være forkerte.

Jeg tror på at intet menneske er skabt til at føle sig begrænset og lade sig nøjes i livet. Det at kunne glæde sig over andres valg og successer handler i høj grad om den succes der er hos de mennesker der betragter én. Der er svært at glæde sig på andres vegne, hvis man ikke har overskuddet og måske selv inderst inde har et brændende behov og ønske om at gøre det samme, men har af rendyrket illusion bildt sig selv det ind, at det er for sent og livet blot skal leves i ”stille desperation” indtil den dag, hvor ens lottokupon rammer de 7 rigtige og man kan trække sig tilbage og leve det liv man altid har drømt om. Her er mit råd til DIG: VÅGN OP af denne drøm og indse at chancen for at det sker, er lig med et rundt nul. Hvis du ønsker glæde og lykke i dit liv, så tag et valg og arbejd hen imod det, der gør dig glad og læg alt dramaet bag dig. Og er du en af dem der lever for weekenden og ferier, fordi der kan du ”nyde livet”, modsat det helvede det er fra mandag morgen kl. 6.30, når uret ringer og indtil din uge igen ringer ud fredag eftermiddag, så er det på tide du tager dit liv op til overvejelse og spørger dig selv:

Har jeg ikke fortjent bedre?

Det spørgsmål har jeg besvaret og svaret er et rungende JA! JA JA JA. Og indtil de mennesker omkring mig forstår at jeg råber JA, fordi jeg tror på det af ikke kun mit hjerte, men af hver evig eneste tanke og åndedrag, der fungerer som mit indre metronom og holder den faste takt indtil hele verden er min verden og mine budskaber er kommet ud til så mange som muligt, har jeg erkendt at jeg er nødt til at tilbringe så minimal af tid sammen de mennesker, for hvem deres mindset er markant anderledes end mit. Og det er ikke fordi jeg ikke elsker de mennesker, men fordi de mere dræner end de gavner mig.

Uanset hvad du ønsker af succes i livet, så find sammen med folk der tror på dig og omvendt. De største muligheder er der, hvor der er de største udfordringer. Giv ikke op på dine drømme eller dig selv. Lev dine drømme ud og tro på dit projekt, fordi det er præcis dette, der får dig til at arbejde mod dine mål. Når dette er i hus, så vil din tro blive erstattet af en overbevisning om du har valgt rigtigt. Så lad ikke folk bullshitte dig til at tro du ikke skal udleve dine drømme, for det er præcis det du skal. Find folk der støtter dig og læg afstand til dem der ikke gør. Lad dem blive i deres eget drama, men vælg det fra og vis du har valgt at følge drømmen og vær en leder i dit eget liv, som andre kan vælge at følge eller passivt se med i på sidelinjen.

God rejse.
/Charni
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Charni skriver Skriv dig op