Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Netværksmødeleder Captain Frodo eller "er dit netværk stærkt nok?"

Captain Frodo eller "er dit netværk stærkt nok?"

1.177 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 May 2012

Da jeg målrettede min virksomhed mod coaching for ca. halvandet år siden spurgte jeg nogle mennesker til råds om, hvordan jeg skulle bære mig ad. En bestemt forretningskonsulent spurgte helt simpelt:

"Er dit netværk stærkt nok?"

Den gik jeg hjem og tyggede noget på. Og konkluderede, at det var nok ikke tilfældet. Det var snarere lidt for tyndt. Det leder naturligt frem til spørgsmålet: hvordan styrker jeg mit netværk? Nu er netværk et ret vidt begreb. Jeg kender en del coaches, men det er ikke dem, der kommer med henvisninger til mig som coach. For hvad skulle de så leve af? Det er et fagligt netværk, hvis styrke ligger i erfaringsdeling og praktisk hjælp, når der brænder på. Noget research senere nåede jeg frem til erhvervsnetværk som en mulighed. Begrebet var lidt diffust for mig, men ikke mere diffust end jeg tænkte: det er noget.

Og så ringede telefonen...

Indskud: Det er noget mærkeligt noget. Jeg sidder og tænker over noget. Telefonen ringer. Og jeg behøver ikke tænke mere. Der kommer noget frem. Altså telefonen ringede.

"... det er et erhvervsnetværk ..."

Det vil jeg gerne var mit hurtige svar.

--- DET FØRSTE MØDE ---

Om morgenen på mødet var vi omtrent 20 mennesker. Alle opsatte på morgenen. Jeg var nok den mest nervøse person, så det er lidt tåget, hvad der skete i detaljerne. Men de tre hovedtræk står mejslet i indre YouTube: Jeg fik lov til at præsentere, hvad jeg kan - svært. Jeg fik lejlighed til at fortælle om mine ideelle kunder, meget sværere (måske fordi, jeg - som alle andre - helst ikke vil udelukke nogen, hvordan det fungerer kommer jeg til i en senere blog). Og det sidste og sjoveste, nemlig at hjælpe andre med mulige indgange til deres forretning. På det sidste: Der var jeg solgt! Tænk dig lige: mit netværk (som jo ikke kun var coaches) var noget værd for andre mennesker.

Jeg er kommet igen lige siden. 

Der var i sær én til mit første netværksmøde, der gjorde indtryk på mig: Lars. Lars sælger isterninger. Helt almindelige isterninger lavet af vand fra vandhanen. Lars lever af at sælge isterninger (se hans hjemmeside de-ice.nu). Hvis det kan lade sig gøre, så kan alt lade sig gøre. Du kan evt. blive inspireret af en af mine favoritartister (i den oprindelige danske betydning af ordet): Captain Frodo:

YouTube:Captain Frodo.

Hvad har det med mødeleder rollen at gøre? Det skriver jeg om lidt senere...

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Johnny skriver Skriv dig op