på Amino

Nyt medlem

Hej alle cykel-iværksættere

Jeg har lavet denne gruppe som jeg kalder "Cykelkultur". Jeg vil gerne favne interessefæller som arbejder med cykler (teknik) og oplevelser som har med cykler at gøre. Sammen håber jeg, at vi kan få noget frugtbart ud af det, for os selv, hinanden og cykelkulturen i det hele taget.

Er du cykelhandler, producent indenfor branchen eller arbejder med cykler på en eller anden måde, så er du velkommen ind. Jo flere aktive, jo bedre.

Mig selv?. Jeg har en lille virksomhed; MTB-FABRIKKEN, hvor jeg producerer individuelle (custom made) cykler. Jeg arbejder med rammer fra tjekkiske Fort Frames og rammer fra andre fabrikanter. Øvrige komponenter køber jeg hos tyske eller engelske grossister. Hjul bygger jeg selv, hvis kunden ønsker det. Det bliver gode cykler efter egen mening. Ved siden af prøver jeg at lave noget public service og profilering omkring cykelveje og -muligheder.

Når man som jeg driver virksomhed ud fra interesse, og ikke på rent kommericelt grundlag, så kan man godt bruge lidt "medvind". Jeg håber at vi kan skabe det herinde.

Hilsen Bjarne Melander Petersen  www.MTB-FABRIKKEN.dk

 


Skrevet 04-08-2009 08:08   af   BjarneMelander