på Amino

Hvem er Concepterne?

Skrevet  22-11-2007 23:54  af  Thomas Rosenstand 

Det er vel meget passende at ridse op, hvem der er hvem og hvad i Concept Interest - så det gør vi lige:

Charlotte R. Bülow - Adm. direktør
Charlotte startede firmaet i 1980 som et "one woman show" i et værelse i et meget lille rækkehus i Aalestrup. Siden er det gået stærkt! I dag arbejder Charlotte med ledelsen af de uregerlige folk i bureauet, når hun da ikke lige jonglerer med regnskabet, bearbejder leverandører, håndterer den stigende portefølje af eksterne investeringer og - ikke mindst - sikrer, at alle agerer som ægte Conceptere. Baggrunden er fra rejsebranchen og en karriere som fotomodel. Kig forbi direktøren, der i daglig tale ofte benævnes "Chefen": Reklamebureau direktør.

Rikke Berenthz - DTP og sekretæropgaver
Rikke er uddannet grafiker, men hun elsker at få tingene til at ske. Derfor arbejder hun mere som produktionsassistent og sekretær for Thomas, end hun arbejder med DTP. Hun er nem at kende, for hun smiler altid. Både i telefonen og i virkeligheden. Sker der noget vanvittigt på bureauet, er der to muligheder: Det er Rikke eller Thomas, der har startet det. Besøg Rikke - mere end DTP og produktion.

Thomas Rosenstand - Direktør, tekstforfatter og så kan han lidt med SEO
Thomas blev ansat i Concept Interest i 2001, og i 2003 købte han 40% af selskabet. Derfor kalder nogle af Concepterne ham for "bette chef". Han kan lidt af hvert, og han er nok mest kendt for særdeles skæve ideer, "ud af boksen" tænkning, tekster og den slags. Han roder også lidt med søgemaskineoptimering, og nogle mener, han gør det udmærket. Er ikke god til at tie stille... Besøg Thomas - inden han besøger dig!

Så er der selvfølgelig alle dem, der ikke er på lønningslisten - men som i stedet begaver os med deres specialviden og efterfølgende fakturaer. Det er bl.a. programmører med ekstrem specialistviden, Flash programmører, trykkerier, oversættere, skiltemalere, fotografer, filmselskaber og den slags.

Til sammen ikke mere end et bette bureau - men trods alt et bureau, der i forrige regnskabsår blev det 4. bedst indtjenende i Danmark, solidt nok til en "AAA" rating fra Dun & Bradstreet og med sjælen i behold. Og det er da en del værd. Vi har også en weblog, hvor du kan læse lidt af hvert...