Har lige et spørgsmål, er der et sted hvor man kan læse, hvilke krav der er til lokalet? Hvad hvis jeg ønsker at lave varmesandwich? Skal der så noget mere til? Skal medarbejderen også have et kursus eller er det kun ejeren? Når du skriver billige penge, hvad er det så ca? ;) Hvad koster et ekstra besøg? Er denne branche noget du kan anbefale? Og hvordan er muligederne for en solid indtjening på sigt? Jeg har regnet lidt på det, og kan NÆSTEN kun komme frem til at det vil give et solidt overskud over tid, HVIS man står der selv fra åben til lu, noget du kan kommentere på? :) ( kender nogle stykker der har nogle sandwich barer og det går godt for dem) :) men selvfølgelig ikke sikkert det kommer til at gå mig godt! |
Om opstart af virksomhed: http://www.foedevarestyrelsen.dk/Kontrol/Ny_virksomhed_hvordan/Sider/Forside.aspx
@missmoneypenny: Du ved tydeligvis ikke alt om fødevaresikkerhed - det er fuldstændig ligegyldigt om der er opvarming/nedkøling eller ej - arbejder man med fremstilling og produktion af fødevarer, skal man have et hygiejnecertifikat. Det gælder ALLE, der arbejder med fødevarer. Den eneste undtagelse, er hvis man har en uddannelse inden for fødevarer.