Ja det jeg skriver. Et bord hvor i man sætter bøtterne (Kaldes for kantiner, eller gastronomkantiner faktisk oftest bare GN) ned i. Der er ligesom nogle kanter i det store hul, hvor kantinerne hviler på. I bunden er der køl således at det holdes friskt.
Okay det vidste jeg ikke lige, at det hed... Men så er vi enige ;D
Smagen kan sagtens gøres bedre, uden merpris. Jeg er slet ikke ude efter subway, deres sandwiches smager rigtig godt. Men personligt tror jeg på at du kan tjene flere penge, på at starte udenfor en kæde. Og ang. smagen så kan det gøres bedre, ved at bruge mindre halvfabrikata. Det giver en bedre smag, og så er det rigtigt det tager længere tid at lave. Til gengæld så spare man fordi det er billigere end halvfabrikata = Sandwiches vil have samme pris for kunden.
Der er fordele og ulemper ved at være i en kæde, og mit råd var nu heller ik, at trådstarter skulle joine Subway, blot suge noget inspiration til sig...
Nu er den "Subway", som jeg altid spiser, gået solo med et par andre restauranter, og det har de været i over et år. Konceptet er det samme, dog hedder det noget andet, og priserne er en smule lavere...
Men de bager selv brødene, skære selv grøntsagerne og mixer selv dressingerne. Dvs ingen konservering eller andre halvfabrikata. Ud fra hva jeg ved, så gør Subway noget lignende, så det er vel begrænset hvor mange halvfabrikata, de kan benytte? (bemærk spørgsmålstegnet, da jeg ik ved det 100%)