Hej Morten Det er klart at nogle af de priser, som de store kæder, har når de kører tilbud er helt vanvittige, og dem hverken kan eller vil jeg gå med på. Til de priser de kører med kan jeg afsløre at de taber mange penge på deres varer. De penge skal de finde et sted, og det bliver hos landmændene eller deres leverandører. Jeg kan godt lide ideen om at til de priser jeg har, der får landmanden også smør på brødet, det er trods alt ham der har knoklet mest for at producere det kød vi spiser:), og når landmanden er glad og tilfreds, så får han også bedre mulighed for at passe på sine dyr, fremfor at opdrætte efter de mest uhumane metoder, så indkøberen hos COOP kan få et skulderklap af chefen for at have skaffet billigt kød. Kylling er ikke specielt billigt hos mig, men igen jeg kan også godt skaffe en billig udtjent kylling og sælge den til ingen penge, men for fa'en det smager også derefter, og det kan jeg ikke stå inde for. Jeg vil sgu godt have at vi begynder at tage stilling til vores råvarer, de danner grunden for enhver ret, og man kan sgu ikke lave prima retter på dårlige råvarer. PS. fragten sparer du ved køb over 750 kroner :), og de flester der handler, de køber også til fryseren så det kan man snildt komme over :) Jeg takker og bukker for dine tanker og de overvejelser, og ikke mindst den research du har lavet i forbindelse med mit site, det er super mvh Simon Jakobsen
|
Hej Simon,
Jeg synes din side er pæn og overskuelig. Måske kunne billederne af kødet være lidt bedre, men det har du selv nævnt.
Jeg bor også i den anden del af landet, og kommer derfor nok ikke til at være kunde hos dig, endnu ;-)
Jeg har mange gange handlet online via nemlig.com og været fint tilfreds. Men der er det jo også hele mit indkøb jeg kan foretage. Det synes jeg er let og enkelt.
Jeg er klar over dit kød er "slagter-kvalitet", og det vil jeg gerne betale mere for. Personligt er jeg ikke ved slagteren flere gange om ugen (desværre) - Men hvis jeg skulle købe slagter-kød, så er det for mig også lidt den "oplevelse" det er at gå ind til en slagter, og blive fristet af dén steg, eller dé bøffer osv. Netop det kan være lidt sværere at gengive online vha. produktfotos. Så jeg tror måske også video kunne gøre en forskel.
Hvis jeg skulle google mig frem til en slagter, så ville det typisk være for at købe en halv gris/ ko, og det skriver du længere oppe du snildt ville kunne prismatche - hvorfor så ikke gøre det ?
I øvrigt ser det hyggeligt ud med din gårdbutik - Put evt. det billede, "påtrykt" dit næste åben hus arrangement på slideshowet på forsiden.
Pøj pøj!
// Daniel