Tusind tak for den gode feedback.
@Henrik – Ja, der er utrolig mange madsites derude, men heldigvis også en god interesse.
Dog er mange af dem med fokus på opskrifterne, hvor jeg ville se lidt mere på tema delen. Det fremgår måske ikke helt tydeligt nok. Mit site vil tage udgangspunkt i den proces der ligger fra råvarerne er trukket op ad jorden/eller skudt i skoven, til den ligger klar til at indgå i en opskrift.
@Niels – Ja, jeg fik ændret domænet, så nu spiller det i hvert fald. Og den med den blå baggrund har jeg forsøgt at kæmpe lidt med, men det driller stadig. Skal nok se lidt mere på det.
@Marcelo – Det med det mere rå og visuelle er noget jeg vil arbejde på. Det har hele tiden været tanken at der skulle flere artikler ind om partering og filetering af de dyr vi spiser i dagligdagen, samt en masse andet ”med jord på” som du siger.
Kan du evt. uddybe den med fonten?
Kommentering har jeg også overvejet, og det bliver nok muligt fremadrettet.
Page speeden har du ret i, men det er først når du siger det, at jeg lægger mærke til den.
Det skal der da gøres noget ved også.
Og Logoet vil jeg også arbejde med. Som du også påpeger Alexander Rosenborg.
Igen vil jeg sige, at jeg er utrolig glad for jeres kommentarer – Tak for dem.