Jeg har fået den strålende ide, at gerne vil starte min egen dagligvarer butik/ kommende dagligvarer kæde. Ide: En god solid butik/kæde med et godt udvalg med fordelagtige priser. Altid god service! og kvaliteten altid i TOP!. Discount udagve, med overbygning til større butikker (Kvickly. Føtex m.fl.) Indhold i butikkerne: Kolonial, Radio/Tv, Isenkram, Textil, kiosk med spil. Butiksmodel; Ca. 3-4 kasser, bake off, i m2: Kolonial: ca. 1200-2200, Radio/Tv, 250-500, Isenkram 300-550, Texil 150-250. Lager; (afhænger af størrelse). Butikkerne som helhed; God daglig/gang med summende aktivitet og til højtiderne (sæsonerne på skift) større aktivitet og indtjening. Et godt overskud, som opfulgt af mulighed for ikke at have søndagsåbent. Butiksleddelse; Uddeler, 1 Mand, Fuldtidsansatte; Efter størrelse. Topleddelse, Direktør/Ejer, Vic. Direktør, Underledere; (eks), Reklame, grønt indkøb. produkt udvikling, lagerchef. Belliggenhed; Butikkerne skal ligge i et område med stor indtjeningsmuligheder. Hovedkontor og Lager, er ikke bestemt. Mulighed for Uddeler, bestemmelse over butikken (space, varer,) mulig indflydelse på udbygning. Fast løn og mulighed for frynsegode i tilfælde af et godt regnskab/ indtjening. Opstart: Ca. år 2020.... Dog mulighed for før nævnte dato. Lyder dette realistisk? Altså ville min idé kunne overleve?
|
Hej
Måske har jeg ikke læst indlægget godt nok, men for mig lyder det som endnu en Føtex, Kvikly, Super Brugsen, Købmand, etc. Hvad er det din butik/kæde kan som ingen andre kan? Hvor skiller den sig ud?
Jeg er ikke helt med på, hvad du mener med opstart år 2020. Er det, det tidspunkt, hvor du mener at have nået "kæde-størrelse"? Eller planlægger du at bruge 12 år på at få alt det praktiske på plads for en hel kæde på én gang og så holde "åbningsdag" år 2020?
Men som sagt, hvis du ikke har et koncept, der får dig til at skille dig ud fra alle de andre så er der jo rigtig mange store som du skal konkurrere med, medmindre du lige har fundet et sted i landet, hvor der er et geografisk hul, uden nogen dagligvarerbutikker. Men hvis du kan komme op med et knaldgodt koncept kan du jo overveje en franchisemodel og på den måde få bygget en kæde op uden selv at skulle investere penge i hver eneste butik.