på Amino

Længe siden, men jeg er her stadig.

Her til aften har vi fået en del nye medlemmer, og velkommen til dem :-)

Som jeg har skrevet så mange gange før, skal vi have lidt dialog på denne gruppe, og derfor har jeg to emner for jer og tage op.

1. Jeg er i dag tilknyttet Equinox Fitness i Valby, for dem af jer som ikke kender det, er det skandinaviens største fitness center, her er alle tænkelige faciliteter for behagelige wellness oplevelser og mulighed for mange artet behandlinger, og det er netop det sidste jeg vil adressere her. Vi har idag et SUPER godt samarbejde med Klinik Fysiq, som har til huse hos os, men han kan komme i kompetence udfordringer snarligt, og søger derfor behandlere der kan afhjælpe en mulig startende pukkel af behandlinger, så kunne det have interesse for nogen, er I meget velkomne til og kontakte mig.

2. Jeg har et samarbejde med noget der hedder Stressaway, og Stressaway har introduceret en behandling, i form af en stol til det danske marked, vi har en stående i Equinox Fitness lige nu og der er efterhånden god søgning til 15 min's "mig tid", flere informationer på deres hjemmeside og ellers er man velkommen til og tage kontakt til mig, for evt. og prøve den.

Det var lidt update fra Admin, jeg håber og høre fra nogen af jer, eller samarbejdspartnere til jer.

God sommer til alle - og husk nu 15 min hver dag, for dig selv hjælper dig til og være der 120% for dem du holder af :-)

De bedste sommerhilsner

Admin

 


Skrevet 11-05-2009 23:21   af   Michael