på Amino

Positive Fokus/Valg til dagen.

                                                                                       POSITIVT FOKUS"VALG DU HAR-NU OG FREM"(Idea)

Om man er iværksætter eller andet uanset titel minister,konge osv.Er der mange ting,vi ikke direkte forbinder,med det vi gør og foretager os.Vores fokus er meget på det vi nu er påtaget af.

Eller også er der et eller andet der giver os bekymringer-vi ikke har fået renset i forhold til andre mennesker.Vi lader os måske gå på at små ting idet daglige og lader derved omgivelser,styre vores tanker og følelser.?"og ikke omvendt som vi tror"

Det kan man heldigvis gøre noget ved-!Til weekkenden og ugen du går ind i frem.Ønsker du måske påvirke dit iværksætteri/ideer og meget andet på ny måde.En måde der gør forskel,men vi bruger alt for lidt tid på invistere i.?-og se hvordan udvidder vores område-og os selv møde alt på ny eller vi kender til.

Det kan også være du kender til det jeg skriver om-men du bruger det ikke,du sætter det ikke i praksis fordi du ikke tillægger det noget der er afgørende,eller ville kunne gøre en forskel.

Hører du dig selv lige nu sige.!Det har jeg ikke tid til eller har interresse i eller tror på...Så smider du 3.usandheder ud til synliggørelse og kan her se du bla siger til dig selv og indholder af tanker..Det er alle dem du kan komme af med-og fylde andet på.

1.Har man ikke tid.!Det er enten noget vi sige i vane-eller fordi vi virkelig tror på det.?Især noget vi ikke ved noget om,eller suntes mene have betydning har vi ikke tid til-Men er det noget med penge.!S.så vender vores sind,til have alt den tid der skal til.-du kan dog få flere penge,mere tid,og oveni få langt bedre ved gøre brug af små ting,du mener ikke have tid til.

2.Hvordan ser du dig selv.!Når vi taler om humør-det tænke positivt og være smilende..?Jo mere ærlig jo bedre,man kan også lyve overfor sig selv,men det vil slet ikke hjælpe dig.

3.Hvordan står du op.?Gør du dine rutiner,og fare så ud døren.?!

4.Tror du at du kan tænke mere positivt.?Og hvis nej er det så fordi du ikke vil!Fordi du ikke kender svaret.!Eller vrede og negative energier er blevet som selvtilfredsstillelse en måde få luft på-ironisk kan det være tilfældet,men det vil æde dig op som dine omgivelser dit salg og kunder jager du også væk uden ane det?

5.Gør du dig tanker om hvad der er værdigfuldt.?Tænk over det..grundigt.!se evt billed af hvis nu der ikke fandtes penge,materielle ting,fester og alkohol.?Hvad føler du og tænker så ved dette.?

Hvis du læser dette så print det ud-Og læs så næste indlæg-senere idag eller morgen brug noget tid på spørgsmålene..tænk over dem resten af dagen i ny og næ.


Skrevet 14-11-2008 11:38   af   Biverbid