på Amino

Dagen i møde

                                                                                                       DAGEN I MØDE "Så det gør forskel"

Weekenden er snart overstået og en ny uge,banker på i vores sind.-Om det nu er weekend eller uge, dage gør ingen forskel.Det kan være en fordel og stor hjælp der gør en forskel.?Ikke sætte ting i kasser,gøre ting kompliceret eller tunge og besværlige.

Alt vi behøver er opdage hvad det er vi render rundt tænker.?Og feks:lige nu på sådan en søndag gør os af tanker...?Ved du hvad du tænker.!!prøv gå det gennem og støder du på noget der enten er negativt,eller en belastning.!Så se om du ikke kan finde på noget meget bedre at tænke.

Eksempel-På hvordan du/jeg vi mennesker hænger sammen,og sådan er det overalt.(Det er ved være vinter og der er mere mørke ind lys).S.Sandt nok eller hvad.?-for nogen er det en periode hvor de bliver deprimeret,og forbinder mørke og vinter med noget dystert-ikke sært at man går hen vælger blive trist.!For det er noget vi vælger og ændre i vores måde tænke på.

Selv har jeg haft det sådan at nu blev det mørkt-så måtte jeg heller være trist og dårligt humør.-Men noget ændret Sig.! se mørke og vinter er tryghed og hygge.?det ydre har jo ikke ændret sig,så det kan kun være det indre.?.Sandt jeg opdaget at jeg var begyndt tænke og opfatte anderledes.

Og øvrigt ikke hverken ønsket piller mod depressioner,mørke og negative tanker,da jeg sanset at det handlet om noget andet og pillerne øvrigt ikke ændre eller gjorde mig glad.

Og når nu jeg har været det værste både i sind og humør så kan jeg også fortælle præcis der forvandler.?Det er vælge og gribe ind der hvor man holder allermest fat i alt det pådutte af tanker som mennekser incl selv,lader sig fuldstændig styre af.

Opgave:Nye ideer og hvad skulle det nytte-er også de tanker jeg ofteste stødte på.?Men selv dem blev jeg træt af.-Jeg beslutte gøre det modsatte af alt det hoved får lov slippe afsted med.

Og nu starter jeg dage med-sige go morgen til mig selv-fortælle jeg vil få en god dag-Og at alt negativt som beklagelser vil jeg møde med hjælpende hånd.Det er blevet så fast vane,at jeg sjældent har dårlige dage.

Konklusion-det jeg mente vide ikke var relavant,eller havde nogen betydning.Er det der har hjulpet allermest og pludselig giver det mening at vi har fået et hoved der kan bruges til langt mere ind blot tænke det vi kender eller er vant til.

Slut:Jeg håber du vil gøre en indsats for dig selv og invisterer idet helt små-jo det vil gøre forskel,meget stor for dig som iværksætter.Du vil tiltrække flere kontakter-og opdage at du ikke render rundt ser så alvorlig og fortravlet ud-så vigtigt er det vel heller,det vil lykkedes det du ønsker langt bedre.

Husk:Brug noget mere tid på ære livet-så vil det ære dig.Dit liv er langt mere værd ind du måske lige er optaget af eller gør dig af tanker-her kan du også invistere i øve dig i blive klar over,hvor værdigfuldt livet er i sig selv.?Helt uden skulle behages af alt muligt for finde glæde.S.

PS:Håber du kan læse detet,går ind redigere det-og jo jeg har respekt for dig der er læser og er medejer af denne gruppe.

                                                                                          

                                                www.123hjemmeside.dk/Galaxie-Galleri


Skrevet 23-11-2008 18:21   af   Biverbid
Vedhæftning: jule prøve 1..jpg