på Amino

Restaurationsbranchen.dk - en specifik brancheportal

Restaurationsbranchen.dk er skabt i undren over, at der ikke fandtes et samlende forum indenfor restaurationsbranchen for alle de som leverer og alle de som aftager produkter, der kun er relateret til én, men for dem betydelig branche, nemlig restaurationsbranchen.

Vi har skabt en webportal, hvor alt indenfor – og kun indenfor - faget hørende kan findes, uden at der skal søges hid og did i cyberspace.

www.restaurationsbranchen.dk skal man nemt og enkelt finde den leverandør, som kan levere den vare eller tjenesteydelser, som man som restauratør eller ansat indenfor denne mangfoldighed af restaurationsvirksomheder har brug for. Du kan finde alle de vareleverandører, som har med branchen at gøre.

Du kan finde leverandører, der leverer service og tjenesteydelser til netop denne branche. Du kan finde håndværkere, som kender til at indrette ombygge osv. netop restauranter, caféer etc. Du kan også finde leverandører eller links til samme, som kan finansiere dig, optimere dig og måske også hjælpe dig. Kort sagt alt som vedrører netop det at drive restaurationsvirksomhed i Danmark.

På Restaurationsbranchen.dk vil man løbende kunne finde nyheder fra alle leverandørerne.
På Restaurationsbranchen.dk vil man kunne debattere med ligesindede kolleger på vores egen blog.
På Restaurationsbranchen.dk vil man på kalenderen se alle aktuelle begivenheder, som har med branchen at gøre. Det være sig Food-Fair og Ølmesse, men i øvrigt også når leverandørerne og restauratørerne afholder alle mulige former for aktiviteter eks.vis vinsmagning, reception, lagersalg, kurser osv. osv.

Vi vil have at Restaurationsbranchen.dk er den webportal, som samler restaurationsbranchen.

Vi skal nok sørge for, at enhver indenfor branchen før eller siden får Restaurationsbranchen.dk om ikke som startside, så dog som den foretrukne. Og vi lægger alle de nødvendige søgeord ud i Cyberspace, så uanset om der søges kniv og gaffel, bordopdækning, kokketøj, køkkenmaskiner, osv., så dukker Restaurationsbranchen.dk op.

Du kan kontakte os på:
Restaurationsbranchen.dk
Åbenrå 23 1124 København K
Tlf. 70 70 10 47
Mail: kontakt@restaurationsbranchen.dk

PS. Vi er fortsat i vores spæde opstart, og leverandørerne, som jo er skal værende den bærende del af portalen er lidt påholdne, formentlig at skræk for at ryge i gabet på en annoncehaj, ligesom andre argumenter er, at man jo endnu ikke ved, hvor mange af restauratørerne, som vil benytte siden. Så det bider sig selv lidt i halen.

Hvis du er selvstændig restauratør eller ansat indenfor faget, så gør os en tjeneste opret dig som bruger af den ene eller anden art, og vær med til at skabe Danmarks eneste og bedste brancheportal for restaurationsbranchens aktører.


Skrevet 11-10-2010 16:20   af   Bent Ahlgreen