på Amino

Hvor tit bliver du coachet?

. Livet står ikke stille og det kan godt være der kommer nogle uforudseelige begivenheder i vores liv, uanset hvor meget styrer vi vores liv.  Det kan godt være at nogle af os får økonomiske eller personlige problemer, nogle indre konflikter. Og hvordan løser vi dem? Selv? Bliver vi selv coachet?

Nogen vil måske sige, at det er lettere at coache andre end det er at coache sig selv til et liv med succes og økonomisk frihed, eller personlig udvikling.

Min stilling til sagen er: For Hver en coach er der en must at have en coach!

Coachens succes, hans livs balance, hans personlige udvikling og hans tankegang vil have en stor indflydelse på kundens vej til succes. Hvis en coach ikke har en følelse for succes, vil hans kunder udsættes for en mentalitet, der vil holde dem på samme niveau og skabe en “ond” cirkel mellem kunde og coach. En ting er at prøve at inspirere kunden til at tage det næste skridt i livet, en anden ting er hvis det lykkes coachen at gøre det selv. Hvis en coach ikke har afprøvet alle coachteknikker på sig selv risikerer han at se meget utroværdig ud.
Selv om en coach bruger den åbenlyse og reneste “coach metode” (stiller indsigtsfulde spørgsmål uden at tilbyde specifik rådgivning eller information), kan han stadig påvirke sine kunder på mange måder.
Hans kunder begynder at tænke som ham og tale som ham. Tænker coachen stort, vil kunden også gøre det.

 


Skrevet 04-09-2010 10:47   af   East World Consult