på Amino

Stilhedens sande øjeblik

 

Mange mennesker lever af at træffe beslutninger, andre gøre det ikke. Alle kan indrømme at nogle beslutninger er sværere at tage end andre, der er to 2 ting der gør forskellen. Det er de logiske og de følelsesmæssige tanker der ofte kæmper imod hinanden inden i os.

Nogle gange er vores beslutninger baseret på logik, her mangler den følelsesmæssige komponent, andre gange er det omvendt.

Når du vil tage en beslutning og er i tvivl, vil fornuften i den ene retning og hjertet i den anden. Det er i denne overvejelsesfase du oplever de største vanskeligheder, for hvad skal have ret? Fornuften eller hjertet?

Når vi i vor bevidsthed flytter til et højere niveau, får vi et klart billede af forestillingen om "alt eller intet" er en illusion. Der findes altid løsninger på alt.

Når vi er på nippet til at træffe en beslutning, må vi stole på at der er en løsning, der vil tilfredsstille vores behov. Derefter må vi være forvisset om at det ikke har været nødvendigt at ofre vores logik eller hjerte.

Men overbevisningen om at vi ikke i beslutningens øjeblik skal hverken ofre vores logik eller hjerte, bliver livet nemmere og vi vil blive fri for psykologisk pres. De rigtige løsninger vil nu i denne tilstand have lettere ved at finde vej fra vores ubevidsthed til vores bevidsthed.  

Denne tankegang har altid hjulpet mig hver gang jeg stod foran et svært valg, ja - næsten et umuligt valg i mine øjne. 

For mig kommer løsningen lige pludselig, den resonerer med mine indre ønsker og strider ikke mod min logik. Jeg kalder den "Stilhedens sande øjeblik"  

Når jeg skriver at løsningen "resonerer med mine indre ønsker", mener jeg at det er noget jeg brænder for og finder interessant og udfordrende.

Når jeg skriver at "den strider ikke imod min logik", mener jeg at jeg tror dybt og inderligt på mulighederne og at idéen nok skal lykkes.

At opleve sit "stilhedens sande øjeblik" er en fantastisk fornemmelse. Der skal handles med det samme, ellers går tilstanden tabt og alle positive følelser bliver opslugt af tvivl, frygt og usikkerhed.

Alle mine projekter, der er blevet skabt i denne tilstand har ført til succes. Jeg har været fyldt med energi og kreativiteten blomstrede inde i mig, ingen træthed eller psykologisk pres.

 Vi ønsker alle at involvere os i det vi har interesse for, det er vigtig fra starten at træffe de rigtige valg.

Ethvert vellykket projekt har krævet handlinger og indsats. Ordene handling og indsats kan kun skræmme os hvis vi er tynget af tvivl og frygt. I "stilhedens sande øjeblik" vil ordene være velkomne.

Jeg ønsker jer alle et "stilhedens sande øjeblik"

 


Skrevet 08-09-2010 21:33   af   East World Consult