på Amino

Ægte pige-aften med mode, film, foredrag og gaver.....

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 302
Fra Farum
Tilmeldt 25. nov 07
Indlæg ialt: 73
Tullet
Skrevet Skrev: 11-03-2009 kl. 15:39

"Confessions of a Shopaholic"

Filmen "Confessions of a Shopaholic" er baseret på Sophie Kinsellas bøger, der har begejstret kvinder verden over.

Filmen handler om den indtagende Becky Bloomwood (Isla Fisher), der er en erklæret New York City shopaholic, der simpelt hen mangler det gén, der kan modstå permanent powershopping. Da hun har desperat brug for et bedre arbejde, der kan betale for hendes eksorbitante last, får hun - paradoksalt - tilbudt et job som rådgivende økonomisk klummeskibent. med katastrofale konsekvenser. En shopaholics bekendelser er en livsstilskomedie, der både svælger i det uimodståelige sus og spændingen ved at shoppe - men også mere end antyder, at de vigtigste ting i livet ikke nødvendigvis altid kommer med et prisskilt.

Filmen har danmarkspremiere den 20. marts - men Event Specialisten inviterer til forpremiere og minimesse allerede d. 16. marts. Til alle vores gæster er der - ud over foredrag og film - en dejlig goodiebag fyldt med lækkerier til en værdi af mindst kr. 200,-.

 

 

Program:   

Gladsaxe Bio - 16. marts 2009.

kl. 19:00

Minimesse med alt det vi kvinder elsker: lingeri, accessories m.m. Mens du suger alle indtrykkene til dig - og måske gør et godt køb - kan du nyde et glas vin og lidt lækre snacks.

 

kl. 20:00

SHOP IGENNEM - På den fede måde!

Stylecoach Tini Owild har set ind i utallige klædeskabe og giver her sine bedste tips til optimal shopping - der gavner både pengepungen og samvittigheden. Tini Owild er en af Danmarks mest kendte stylister og desuden uddannet coach med mere end 18 års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer og private. Tini Owild er forfatter til bestseller bogen "Stylecoaching - 6 trin til din personlige stil" - og har i 2008 opstartet sin egen uddannelse til stylecoach.

Udover personlige stylekonsultationer tilbyder Tini Owild kurser, foredrag og workshops om personlig fremtoning og gennemslagskraft og har undervist virksomheder som Ernst & Young, L´oreal, Nivea, Varta, Radius Kommunikation.

 Tini har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær og Emilia van Hauen.

 

kl. 20:30

Lodtrækning om flotte præmier.

 

kl. 20:40

"Confessions of a Shopaholic".

 

Tilmelding:

KLIK HER FOR AT BESTILLE OG BETALE BILLETTER...

Ved køb af mere end 20 billetter kontaktes Event Specialisten på telefon 44 99 44 87 eller via e-mail til info@eventspecialisten.dk

 

Pris:

Kr. 195,- inklusive moms.

 

Nina Thomsen

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed