på Amino

Grey but colorful

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)
Amino-karma 842
Fra København
Tilmeldt 4. sep 08
Indlæg ialt: 194
Frederik S
Skrevet Skrev: 27-05-2009 kl. 20:55

 

Grey but colorful

Dette design er aldrig blevet brugt, og sættes derfor på auktion. Det er et simpelt og lækkert design, hvor indholdet er i fokus. Top- og bundbjælke går "helt ud til kanten", mens selve indholdet passer til en almindelig 1024 opløsning (hvilket betyder at hvis du har en større opløsning, vil bjælkerne stadig fortsætte ud i stedet for at være centreret). Tanken er at hvert menupunkt har en farve, og at denne farve så går igen på overskrifter og links på undersiderne. Designets tema gør at det kan bruges til mange forskellige typer firmaer.

Kan ses her:

http://dl.getdropbox.com/u/763775/Amino/colors1.jpg

Bud på dette design starter på 300 kr. Har du spørgsmål til designet, besvarer jeg dem gerne i denne tråd.

Når du byder på designet, byder du på en .PSD fil. Du får altså ikke en færdig hjemmeside, men en grafik fil med redigérbare layers. Alle anvendte skifttyper følger med. Designet kan for billige penge skæres ud i HTML, hos f.eks. CSS-Outlet. Ønskes der et content managament system (CMS) så du selv kan redigere indholdet på hjemmesiden, kan dette leveres af PurpleCow.
Når du har købt designet er det dit, du ejer det og må ændre i det som du vil. Der kræves ingen linkback eller andet. Du må bruge det, sælge det, ændre det osv. Der ydes ikke support på designet.

PurpleCow - Websites der skiller sig ud

Side 1 ud af 1 (1 indlæg)

RSS-feed