Jeg er grafiker og har været selvstændig i 11 år. Har de sidste 7 år været ansat på et reklamebureau, men drømmer om at få "fødderne under eget bord" igen.
Denne gang dog Ikke som grafiker, men som pastamager.
En pastamager er en person, som producere frisk pasta efter gamle italienske traditioner, dog med lidt mere moderne maskiner.
Jeg er i fuld gang med at etablere mig i den gamle bydel i Odense, i en af byens mest hyggelige gader, Nedergade. Lige nu ligner forretning en ruin, men jeg har go på mod og håber på at kunne åbne i december måned.
I butikken Pasta fresca, som mit firma hedder, vil man kunne købe diverse typer pasta og saucer, som tilbereder færdig derhjemme (koger pasta og varmer saucen). Man kan også få en sund færdiglavet frokostret når mann bliver træt af den samme madpakke.
Derudover vil jeg friste kunderne med diverse italienske specialiteter såsom pålæg, oste, lækre konservs i jumfrue olivenolie og meget mere.