Vi er et ungt par der synes at mad er det bedste i verden.
Carina er ernæringsassistent og Jesper er kok og sammen har vi tænkt os at lave et firma hvor vi vil sælge hjemmelavede lækkerier fra bunden og helst fra egen have. Derudover har vi tænkt os at tjene penge på at lave catering til selskaber og på sigt også på Carina's kogebogs-projekt til udviklingshæmmede.
HverdagsGrundGlad - fordi det betyder mere at have den grundlæggende glæde i hverdagen end den overvældende lykke i få øjeblikke. Det er vores filosofi og grundtanke, og det vi lægger i vores mad.
Pt. har vi begge to faste jobs som vi har tænkt os at beholde indtil virksomheden forhåbentlig kan begynde at tjene penge til os i fremtiden.
lige nu er vi i opstartsfasen og undersøger muligheder alle steder og udvikler på koncept og opskrifter.
Vores holdning er at mad skal laves fra bunden af gode, gerne økologiske, råvarer. Og for os er det vigtigt at levere en oplevelse til kunden og at følge vores mad helt ind på bordet så vi kan stå inde for det hele vejen igennem.
Vi glæder os enormt meget til at det hele bliver til virkelighed, i første omgang melder vi os til kurser osv. for at blive klogere.
Vi SØGER et egnet køkken som vi kan leje os ind i da det jo kræver fødevare-godkendelse at komme rigtigt igang.
Se evt. mere om os og vores drøm på www.hverdagsgrundglad.dk
Mange hilsner Jesper & Carina