Tak for dine udregninger. Jeg kender heller ikke til alle de forskellige oplysninger, skrev bare nogle halv tilfældige oplysninger som nok ikke er helt forkerte. Ved heller ikke hvor lang tid en Emmerys har åbent, nok ikke 12 timer, men der foregår jo også noget i baggrunden, en bager der er på natarbejde, som også er med til at trække løn gennemsnittet opad, for en almindelig ekspedient får jo ikke 150 i timen, så jeg sjuser lidt løst, men alligevel rimligt, synes jeg.
|
Da jeg boede i Danmark, handlede jeg i starten lidt ind i Emmerys.
Jeg kunne godt lide deres brød og koncept.
Men kunderservicen var så dårlig, at jeg opgave dem.
Det var typisk unge snobbede piger, som ikke talte pænt til kunderne.
Jeg oplevede endda engang at købe et rugbrød til godt 40 kr. og da jeg bad om at få det skåret ud, så var svaret "Sådan en maskine har vi ikke, så nej". Så sluttede mine indkøb i Emmery's for altid.
Om det er derfor det er gået dårligt ved jeg ikke, men at give 3 dobbelt op for brød og så får dårligere service end i Quickly, hvor de uden et kny skar mit brød op, det duer ikke..
Dbh
Martin