Hej Equinoxe Nu er det ikke for at tage modet fra dig, men den ide har været prøvet mange gange. Og faldet til jorden lige så mange. Det er desværre sådan at de fleste bagemestere ikke ser det som noget der kan give omsætning eller som en seriøs indtægtskilde Der skal hyleme være mange ordre om dagen, før de overhovedet gidder bruge tid på sådan ting. Og hvad hvis der er mange ordre, kan de bringes ud til tiden? har bageren nok brød? Hvad hvis der er udsolgt? Det er ikke mange bagere der er lagerførende i rundstykker / Franskbød der bare skal have 10 min. i ovnen. (da er det jo nemmere med en pizza der laves på 10 min. fra bunden af ) Hvad hvis bageren har sovet over sig,? det sker tit. he he.. :-) Mit råd er at du skal ikke tage bestillinger samme dag, det ender i ged. Det er meget nemmere at koordinere hvis bagerene har ordrene dagen før. Det er vist de færeste bagere der vil overproducere bare i tilfælde af der skulle komme ordre. Nu var det som sagt ikke for at tage modet fra dig, men det er ting du skal have taget i betragtning. Personligt syntes jeg det er en fin ide, og ønsker dig held og lykke med projektet. Med Venlig Hilsen Christian
|
Ja held og lykke med projektet, og husk lige at skrive en lille hilsen undervejs, jeg tror der er mange der gerne vil høre om en ny danmarks succes.